Інформація
Пошук

Смартфон ZTE Blade L8 1/16GB Blue

Виробник: ZTE
Код товару: 10704

Скорочений опис


Смартфон ZTE Blade L8 може похвалитися ергономічним стильним дизайном та сучасним функціоналом.Наявність великого 4.95-дюймого дисплея з роздільною здатністю 1080х540, виконаного за технологією IPS, надає можливість кори... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2176.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Смартфон ZTE Blade L8 може похвалитися ергономічним стильним дизайном та сучасним функціоналом.

Наявність великого 4.95-дюймого дисплея з роздільною здатністю 1080х540, виконаного за технологією IPS, надає можливість користувачеві комфортно переглядати інтернет-сторінки, читати електронні книги та дивитися медіа-контент без втрати якості зображення та кольору.

Компактний корпус смартфона виготовлений з металу, протягом тривалого часу збереже первісний вигляд і зручно лежатиме в руці.

Управління смартфона здійснюється на базі операційної системи Android Go, яка комфортна та інтуїтивно доступна будь-якому сучасному користувачеві, а також забезпечує стабільну роботу будь-яких доступних програм.

Процесор Spreadtrum SC7731E та 1 ГБ оперативної пам'яті забезпечують високу швидкість в обробці повсякденних завдань та плавну роботу додатків.

Смартфон володіє слотом для встановлення двох сім-карток – розділяйте особисті та робочі дзвінки, вибирайте зручні тарифи в поїздках та користуйтесь інтернетом незалежно від вашого місцезнаходження.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, ZTE, Blade, L8, 1/16GB, Blue