Інформація
Пошук

Автомобільний відеореєстратор DVR K6000 Чорний

Виробник: Combibox
Код товару: 10151

Скорочений опис


Автомобільний реєстратор DVR K6000Відмінний варіант для автомобіля, зйомка в Full HD якості за невелику ціну. У цій компактною і легкою моделі поєднані всі необхідні будь-якому автомобілісту функції. Легка настройка і&nb... Читати далі...

Знайшли дешевше?
876.00грн.

  • Наявність: В наявності 1


Автомобільний реєстратор DVR K6000
Відмінний варіант для автомобіля, зйомка в Full HD якості за невелику ціну. У цій компактною і легкою моделі поєднані всі необхідні будь-якому автомобілісту функції. Легка настройка і мініатюрні розміри, дозволяють непомітно встановити пристрій в салоні автомобіля, вбудований дисплей робить можливим перегляд відеозапису на місці. DVR K6000 оснащений камерою 5 мегапіскселей. Наявність діодів підсвічування дозволить вести відеореєстрації вночі.

Реєстратор DVR K6000 простий в експлуатації - досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача - і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції.
До переваг DVR K6000 також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Автомобільний, відеореєстратор, DVR, K6000, Чорний