Інформація
Пошук

Автомагнітола 2035 Bluetooth Чорний

Виробник: Combibox
Код товару: 8709

Скорочений опис


Автомагнітола MP3 2035 BT ISO + BT - одна з кращих магнітол в своїй ціновій категорії. За рахунок незнімної панелі люфт і знос конструкції мінімальний, що позитивно позначається на терміні служби електроніки нижнього цін... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1011.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Автомагнітола MP3 2035 BT ISO + BT - одна з кращих магнітол в своїй ціновій категорії. За рахунок незнімної панелі люфт і знос конструкції мінімальний, що позитивно позначається на терміні служби електроніки нижнього цінового діапазону.

Вбудовані роз'єми для USB і microSD накопичувачів дозволять відтворювати музичні композиції з носіїв ємністю до 32 гігабайт. Порти для флеш носіїв назавжди позбавлять вас від необхідності довго записувати диски, та й термін їх служби куди більш тривалий. Позбавте себе від дратівливих переривань під час їзди по поганій дорозі, USB накопичувачі не чутливі до нерівностей покриття.

Тепер ваша улюблена музика стала ще ближче, вхід AUX розташований на передній панелі дозволить підключити телефон або Mp3 плеєр до вашої магнітоли 2035BT.

Легкий і швидкий пошук радіостанцій в поєднанні з кнопками пам'яті зроблять прослуховування хвиль ще більш зручним.

Що важливо і, напевно, буде цікаво багатьом, в даній моделі є Bluetooth. З'єднується з телефоном, планшетом, комп'ютером та іншими пристроями, які оснащені цим протоколом бездротового зв'язку.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Автомагнітола, 2035, Bluetooth, Чорний