Інформація
Пошук

Бездротова комп'ютерна мишка Gembird MUSW 103 Чорний

Виробник: Gembird
Код товару: 1068

Скорочений опис


Миша Gembird MUSW-103, USB, 2.4 GHz, BlackЯкщо ви належите до числа користувачів, які цінують якість збірки, комфорт і практичність, а також негативно сприймають зайві дроти на робочому столі, тоді зверніть увагу на миша... Читати далі...

Знайшли дешевше?
504.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Миша Gembird MUSW-103, USB, 2.4 GHz, Black

Якщо ви належите до числа користувачів, які цінують якість збірки, комфорт і практичність, а також негативно сприймають зайві дроти на робочому столі, тоді зверніть увагу на миша Gembird MUSW-103. Вона виконана з міцного пластику, має унікальну форму і можливість самостійно регулювати дозвіл за допомогою спеціальної кнопки. Все це значно спростить вам взаємодію з ноутбуком / ПК, дозволить позбутися від втоми в кистях при тривалій грі / веб-серфінгу або обробки зображень / відео в відповідних редакторах.

Стиль і якість

Миша Gembird MUSW-103 відноситься до моделей, які доступні широкому колу населення. Але на відміну від багатьох аналогів вона: має досить стильне оформлення (виражається в унікальному поєднанні двох класичних кольорів - чорного і білого) підійде і геймерам, і офісним працівникам, тому що володіє декількома режимами дозволу (800/1200/1600 dpi), які можна швидко міняти за допомогою спеціальної кнопки. Це значно розширює свободу ваших дій і дає можливість отримувати більш точні рухи курсора, виконана з міцного пластику, який не піддається впливу механічних впливів (не дряпається і не деформується при незначних падіннях)

Цікаво знати

Крім перерахованих вище достоїнств, миша Gembird MUSW-103 оснащена кнопкою відключення живлення. Це дозволить кожному в кілька разів знизити споживання пристроєм енергії та значно заощадити на заміні батарейок ААА типу. Додатковим плюсом моделі стає її ергономіка, яка дає можливість працювати з мишкою як лівшам, так і правшам.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Бездротова, комп'ютерна, мишка, Gembird, MUSW, 103, Чорний