Інформація
Пошук

Дротова комп'ютерна мишка XTRIKE GM-215 BK Чорний

Виробник: XTRIKE
Код товару: 9359

Скорочений опис


Комп'ютерна ігрова мишка Xtrike Me GM-215Висококласна ігрова миша, виготовлена з якісних матеріалів із застосуванням надійної електроніки. Ергономічний дизайн ігрової мишки дозволяє комфортно користуватися нею тривалої ч... Читати далі...

Знайшли дешевше?
260.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Комп'ютерна ігрова мишка Xtrike Me GM-215

Висококласна ігрова миша, виготовлена з якісних матеріалів із застосуванням надійної електроніки. Ергономічний дизайн ігрової мишки дозволяє комфортно користуватися нею тривалої час, зап'ястку не втомлюється, а клавіші управління розташовані в точності під пальцями. Геймерська мишка Xtrike Me GM-215 має симетричні форми і буде зручна як лівої так і правої руки. Клавіші дуже чуйні і натискаються м'яко і впевнено. Ресурс кнопок миші складає 3 млн. натискань. В корпусі миші є вбудована підсвітка RGB.

Окрема кнопка на верхній частині корпус мишки Xtrike Me GM-215 відповідає за перемикання оптичного дозволу миші, яке дозволить підібрати оптимальний DPI в іграх. Високопродуктивний оптичний датчик має чотири значення: 1200, 2400, 4800 і 7200 DPI.

Поруч із клавішею вибору величини оптичного дозволу розташована кнопка включення/вибору режиму/вимикання кольорового підсвічування. З лівого торця провідний мишки Xtrike Me GM-215 розташовані дві клавіші, які можна запрограмувати на свій розсуд.

Інтерфейс для підключення до комп'ютера: USB 2.0, роз'єм має стійке до окислення покриття. Кабель має довжину 1,5 метра і захищений армуючої тканинної опліткою з феритовим кільцем.

Характеристики мишки для геймерів Xtrike Me GM-215:

Зручний ергономічний дизайн
Розрахована під використання як правою так і лівою рукою
Змінний DPI 1200-2400-4800-7200
Ресурс кнопок - 3 мільйони кліків
Кількість кнопок - 7 шт. (2 програмовані)
Вбудована підсвітка RGB
Інтерфейс USB 2.0
Довжина кабелю 1,5 м
Стійкий до окислення роз'єм
Розмір 128 х 72 х 40 мм 

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Дротова, комп'ютерна, мишка, XTRIKE, GM-215, BK, Чорний