Інформація
Пошук

Навушники для ПК з мікрофоном Onikuma K19 Хакі

Виробник: Onikuma
Код товару: 7981

Скорочений опис


Комп'ютерні навушники Для ПК Onikuma K19Геймерські навушники, для тривалих баталій і максимального комфорту.Компанія Onikuma спеціалізується винятково на ігрових аксесуарах і знає в цьому толк. Звук Потужний басовитий зв... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1185.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Комп'ютерні навушники Для ПК Onikuma K19

Геймерські навушники, для тривалих баталій і максимального комфорту.

Компанія Onikuma спеціалізується винятково на ігрових аксесуарах і знає в цьому толк. Звук Потужний басовитий звук допоможе Вам повністю зануриться в гру Передача звуку без затримки - один з найважливіших критеріїв для ігрових навушників.

Завдяки провідному підключенню, Onikuma K19 забезпечує максимальну швидкість передачі, щоб Ви не пропустили ні один хедшот .. Мікрофон Ще одна важлива, для онлайн ігор, річ - це мікрофон. І в навушниках Onikuma він перевершує більшість конкурентів, навіть більш, іменитих брендів. Чутливість варіюється - 38 дБ + / 3 дБ, з шумозаглушенням, що дозволяє записувати якісну озвучку для відеороликів, не кажучи вже про іграх.K19 підключаються до всіх можливих гаджетам, консолей, пк, телевізорів. Довжина шнура становить 2 метри, чого цілком достатньо, в будь-якій ситуації.

На шнурі є пульт управління, з регулюванням гучності і вкл / викл мікрофона. Комфорт і дизайн Великі повно-розмірні амбушюри дозволяють грати і працювати весь день не втомлюючись. Агресивний дизайн і переливається підсвічування логотипу відразу видає їх ігрову спрямованість.

Навушники Onikuma K19 - це відмінна альтернатива дорогим брендам, яка дозволить заощадити гроші, не економлячи на якості.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Навушники, ПК, з, мікрофоном, Onikuma, K19, Хакі