Інформація
Пошук

Праска з парою Grunhelm EI8892C 2500 Вт. Коричневий

Виробник: Grunhelm
Код товару: 10687

Скорочений опис


Праска Grunhelm EI8892CПраска належить до бюджетної категорії, але при цьому може похвалитися низкою технічних особливостей, частіше властивих більш дорогим моделям. Пристрій може послужити хорошим вибором для догляду пр... Читати далі...

Знайшли дешевше?
833.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Праска Grunhelm EI8892C

Праска належить до бюджетної категорії, але при цьому може похвалитися низкою технічних особливостей, частіше властивих більш дорогим моделям. Пристрій може послужити хорошим вибором для догляду практично за будь-якими речами, від повсякденної домашньої одягу і постільної білизни до делікатних і дорогих нарядів. Техніка отримала надійну керамічну підошву, яка відрізняється наявністю непоганих антипригарних властивостей, стійкістю до виникнення подряпин і поліпшеним ковзанням по різних тканин.

Праска Grunhelm EI8892C має вбудований парогенератор, а на корпусі розташовано зручний отвір для заливки води (обсяг резервуара для води становить 380 мл). Є розпилювач (спрей), завдяки якому можна акуратно і рівномірно змочувати пересушені поверхні. Відпарювати речі можна як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Розробники праски подбали, щоб модель надійно і безперебійно працювала протягом довгих років. Для цього пристрій забезпечений функцією самоочищення від накипу, передбачена система автоматичного відключення при просте.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Праска, з, парою, Grunhelm, EI8892C, 2500, Вт., Коричневий