Інформація
Пошук

Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Hit 2020 Green

Виробник: Sigma
Код товару: 9407

Скорочений опис


Sigma Comfort 50 Hit 2020Корпус телефону виконаний в класичному дизайні кнопкового - великі клавіші з контрастним шрифтом і м'яким ходом натискання.Телефон оснащений базовим функціоналом, якого цілком достатньо для щоден... Читати далі...

Знайшли дешевше?
995.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Sigma Comfort 50 Hit 2020

Корпус телефону виконаний в класичному дизайні кнопкового - великі клавіші з контрастним шрифтом і м'яким ходом натискання.
Телефон оснащений базовим функціоналом, якого цілком достатньо для щоденного користування: здійснення та отримання дзвінків, відправки та отримання SMS-повідомлень, настройки будильника, користування калькулятором, створення подій в календарі.
Особливостями даного апарату є наявність: світлодіодного ліхтарика, включення і виключення якого відбувається за рахунок незалежної кнопки-переключателя- на правій бічній грані телефону, вбудованої антени, яка дозволяє прослуховувати FM-радіо без навушників. Кнопки SOS на задній панелі корпусу для здійснення викликів і відправлення SMS-повідомлень п'яти запрограмованим абонентам в екстрених випадках (функцію відправки екстрених SMS можна вимкнути в налаштуваннях). В налаштуваннях конфіденційності є захист від несанкціонованого доступу до телефонної книги, журналів викликів і повідомлень тощо. Відмінний варіант телефону як для літніх людей, так і для школярів.
Comfort 50 HIT2020 оснащений кольоровим контрастним екраном діагоналлю 1,77 дюйма з роздільною здатністю 128х160 пікселів, на складальних клавішах передбачено три варіанти алфавітів - українська, англійська, російська. Телефон дозволяє бути на зв'язку одночасно з двома мобільними операторами завдяки підтримці двох mini-SIM карт стандарту GSM. Для завантаження і зберігання файлів передбачений слот microSD для карт пам'яті об'ємом до 32 ГБ. Бездротову передачу і обмін зображеннями забезпечує вбудований модуль Bluetooth. Телефонна книга Comfort 50 Basic дозволяє записати до 500 контактів у пам'яті телефону, привласнити власну мелодію на виклик і SMS. В налаштуваннях телефонної книги присутні також швидкий набір, додавання небажаних контактів в «чорний список», записи контактів в існуючі групи, а також створення власних груп контактів. Автономність апарату забезпечує знімний акумулятор ємністю 1450 мА * год. Цього заряду вистачає для безперервного спілкування протягом 10-11 годин поспіль, а в режимі очікування - до тижня. Comfort 50 HIT2020 з клавішею SOS для екстрених випадків - це відмінний варіант телефону як для літніх людей.

Характеристики:
Діагональ екрану: 1.77 "
Дозвіл екрану: 160x128
Камера: 0.3 Мп
Кількість ядер: 1
Внутрішня пам'ять: 32 МБ
Стандарт захисту: Без захисту
Матеріал корпусу: Пластик
Оперативна пам'ять: 32 МБ

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Мобільний, телефон, Sigma, Comfort, 50, Hit, 2020, Green