Інформація
Пошук

Мобільний телефон Sigma X-style 241 Snap Black

Виробник: Sigma
Код товару: 9409

Скорочений опис


Нова крута "розкладачка" з індикаторами подій на кришці Лінійка X-style від Sigma mobile повертається з новим пристроєм, і на цей раз це телефон, який має таку популярну, але забуту багатьма виробниками форму "розклада... Читати далі...

Знайшли дешевше?
636.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Нова крута "розкладачка" з індикаторами подій на кришці

Лінійка X-style від Sigma mobile повертається з новим пристроєм, і на цей раз це телефон, який має таку популярну, але забуту багатьма виробниками форму "розкладачки". Модель X-style 241 SNAP зручна і компактна, корпус виготовлений з якісних матеріалів і на вигляд тонкий і елегантний. Хоча дизайн досить мінімалістичний, кожна деталь має значення для функціональності, тому верхня кришка оснащена трьома світлодіодами-індикаторами подій, які відображають пропущені дзвінки, повідомлення і заряд батареї. Крім того телефон доступний в двох кольорах - класичних чорному і червоному. А перед ціною X-style 241 SNAP просто не встоїш.

Телефон оснащений кольоровим дисплеєм діагоналлю 2,4 "з роздільною здатністю 240х320 пікселів на дюйм. Для зручності користувачів на клавіатурі відображені відразу три алфавіту: українська, англійська та російська. Завдяки підтримці двох SIM-карт формату miniSIM і microSIM X-style 241 SNAP працює в мобільних мережах стандарту GSM, а для розширення пам'яті користувача можна використовувати слот для microSD-карт ємністю до 32 ГБ.X-style 241 SNAP має всі функції, які тільки можна побажати для кнопкового телефону. Телефонна книга вміщає 500 контактів, на кожен з яких можна встановити ім'я на 20 знаків, фото, мелодію, і які також можна додавати в групи, експортувати і імпортувати. Ви можете встановити аж 10 номерів для швидкого набору на клавіші 2-9 і на кнопки М1 і М2. Завдяки формі розкладачки на виклики можна відповідати, просто відкинувши задню кришку (але цю функцію можна відключити за бажанням). Крім того на пристрої можна зберігати до 100 SMS-повідомлень.

Для комфортного використання був створений розділ меню "Організатор", що включає будильник, калькулятор і календар, куди можна додавати події. Що стосується мультимедійний функцій X-style 241 SNAP, телефон має аудіо- та відеоплеєри, програму для скачування і читання електронних книг, а також FM-радіо, яке можна встановити на будильник - і слухати його, до речі, дуже зручно, адже використовувати гарнітуру не обов'язково завдяки вбудованій антені, або ж можна підключити Bluetooth-гарнітуру, звучання в якій буде відмінним і гучним. Телефон оснащений акумулятором ємністю 800 мА * год, чого достатньо для продуктивного використання протягом 5 дней.Не забули ми і про приватність і захист ваших особистих даних. Для цього у X-style 241 SNAP є кілька різних функцій. "Чорний список" і "Білий список" дозволяють фільтрувати вхідні телефонні виклики і давати доступ тільки бажаним контактам. А звичайним паролем можна заблокувати окремі функції пристрою.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Мобільний, телефон, Sigma, X-style, 241, Snap, Black