Інформація
Пошук

Смартфон Samsung Galaxy A03S 3/32GB Blue

Виробник: Samsung
Код товару: 11800

Скорочений опис


Смартфон Samsung Galaxy A03S 3 / 32GB BlueСмартфон Samsung A03s з HD + дисплеєм діагоналлю 6.5 дюйма з V-подібним вирізом відтворює чітке насичене зображення і дозволяє повністю зануритися в гру або перегляд улюбленого к... Читати далі...

Знайшли дешевше?
4011.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Смартфон Samsung Galaxy A03S 3 / 32GB Blue

Смартфон Samsung A03s з HD + дисплеєм діагоналлю 6.5 дюйма з V-подібним вирізом відтворює чітке насичене зображення і дозволяє повністю зануритися в гру або перегляд улюбленого контенту.

Samsung A03s укладений в тонкий ергономічний корпус із закругленими гранями і кутами. Смартфон виглядає свіжо і сучасно, а завдяки зручним габаритам вам забезпечена комфортна навігація. Вибирайте ідеальний колір з доступних варіантів: чорного, білого або синього.

Samsung A03s отримав потрійний блок камер з відмінними характеристиками. Основний модуль 13 Мп дозволяє отримати чудові фото навіть при недостатньому освітленні. Макрокамера 2 Мп робить чіткі і деталізовані знімки крупним планом. Камера глибини забезпечує художній ефект боке на ваших фото.

Використовуйте макрокамеру 2 Мп, щоб отримати дивовижні фотографії дрібних об'єктів, на яких чітко видно всі деталі. Ефект боке дозволить будь-який знімок перетворити в шедевр мобільного фотографії. За допомогою камери 2 Мп з настроюваної глибиною різкості ви зможете сфокусуватися на об'єкті зйомки і отримати розмитий фон, який надає художню м'якість будь-якого знімку. За допомогою камери 2 Мп з настроювано. глибиною різкості ви зможете сфокусуватися на об'єкті зйомки і отримати розмитий фон, який надає художню м'якість будь-якого знімку.

Батарея ємністю 5000 мАг дозволить протягом дня жити в звичному ритмі не думати про підзарядку.

Samsung A03s оснащений датчиком відбитків пальців, вбудованим в кнопку включення. Одного натискання буде досить, щоб отримати доступ до пристрою.

Фірмовий додаток Samsung Members проводить інтерактивну діагностику і оптимізує роботу додатків для підвищення ефективності та продуктивності A03s.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, Samsung, Galaxy, A03S, 3/32GB, Blue