Інформація
Пошук

Кабель магнітний Hoco S8 Type-C довжина 1,2 метрa Чорний

Виробник: Hoco
Код товару: 2637

Скорочений опис


Магнітний кабель Hoco S8Магнітний кабель - це сучасне нововведення, покликане вберегти роз'єм зарядки телефону чи іншої техніки. Тепер підключити або відключити свій пристрій за одну мить не складе труднощів. На відміну ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
398.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Магнітний кабель Hoco S8

Магнітний кабель - це сучасне нововведення, покликане вберегти роз'єм зарядки телефону чи іншої техніки. Тепер підключити або відключити свій пристрій за одну мить не складе труднощів. На відміну від класичного кабелю яким ми заряджаємо свої телефони, магнітний кабель має накінечник що від'єднується з магнітом з одного боку і магніт з кабелем з іншого боку. Таким чином вони утворюють кабель що розмикається і замикається під дією магнітів.

На ринку представлено 2 види, один з яких має можливість синхронізувати мобільний пристрій з ноутбуком і ПК, а другою цієї можливості не має, але обидва добре передають струм заряду. Пристрій який ми Вам пропонуємо також вміє підключатися з різних сторін а саме 180 градусів Насадки тобто наконечники можуть мати 3 формату - micro usb, lightning, type c. Таке рішення дуже сподобалося користувачам, так як насадку-накінечник можна придбати окремо і використовувати один кабель з безліччю пристроїв. В даному варіанті кабель має нейлонову обмотку що практично виключає можливість перелому в будь-яких місцях.

Hoco S8 Type-C має нейлонову оплітку і довжину 1.2 метра, його коннектори виготовлені з цинкового сплаву, він має індикатор роботи. Максимальна сила струму яку він здатний передати дорівнює 3 А. 

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Кабель, магнітний, Hoco, S8, Type-C, довжина, 1, 2, метрa, Чорний