Інформація
Пошук

Портативна bluetooth колонка Charge 3 Plus Червоний

Виробник: Combibox
Код товару: 5816

Скорочений опис


Портативна колонка Charge 3 має компактний розмір, стильний дизайн і відмінну якість звучання.Відтворення музики здійснюється за допомогою USB флешки, карти пам'яті micro SD, AUX з'єднання. Збірка цієї портативної колонк... Читати далі...

Знайшли дешевше?
362.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Портативна колонка Charge 3 має компактний розмір, стильний дизайн і відмінну якість звучання.
Відтворення музики здійснюється за допомогою USB флешки, карти пам'яті micro SD, AUX з'єднання. Збірка цієї портативної колонки виконана на високому рівні і, як і технічні характеристики, практично нічим не відрізняється від оригіналу.
Charge 3 - незамінний пристрій в компанії з друзями або наодинці з природою. Ємність акумулятора дозволить вам експлуатувати гаджет до 15-ї години в режимі відтворення. У вас є можливість прослуховувати аудіо не тільки з вашого смартфона за допомогою підключення через bluetooth, а й через карту пам'яті. Ця колонка має слот для MicroSD, так що вона цілком може існувати як окремий організм, що не може не радувати.
Функція Social Mode - на радість людям. Тепер ви з друзями можете не битися за можливість включити свій трек. Ця «плюшка» дає можливість підключення 3-х гаджетів одночасно з відтворенням кожного по черзі. І не турбуйтеся, немає необхідності по 10 разів сполучатися з колонкою. Досить першого підключення. Причому робити ви це зможете навіть в душі або біля водоспаду, так як Charge 3 оснащена захистом від бризок. На торцевій стороні портативної колонки є USB-роз'єм, за допомогою якого ви зможете зарядити свій гаджет. Зарядка ж самої системи здійснюється від мережевого адаптера.
Бездротова акустика Charge 3 - хороший вибір для людей, які ведуть активний спосіб життя. З нею можна слухати музику на дачі, під час пікніка, в поїздці і так далі. Пристрій легко підключається до смартфону або планшету по Bluetooth і відтворює музику у високій якості.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Портативна, bluetooth, колонка, Charge, 3, Plus, Червоний