Інформація
Пошук

Фен для волосся Coifin Corto KA6R Чорний

Виробник: Coifin
Код товару: 6118

Скорочений опис


Фен Coifin Korto A6R.Дана модель професійного класу, оснащена потужним мотором італійської збірки, який розрахований на інтенсивну щоденну експлуатацію. При потужності в 2400 Вт фен створює повітряний потік швидкістю 162... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1146.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Фен Coifin Korto A6R.

Дана модель професійного класу, оснащена потужним мотором італійської збірки, який розрахований на інтенсивну щоденну експлуатацію. При потужності в 2400 Вт фен створює повітряний потік швидкістю 162 км / год. З такими неординарними характеристиками фен здатний висушити навіть довге і густе волосся і зробити укладку за лічені хвилини.

Фен для волосся, має зручну ергономічну ручку, яка забезпечує надійний хват і створює комфортні умови під час роботи з пристроєм. Перемикачі швидкісних і температурних режимів завбачливо розташовані на ручці, так щоб мати можливість швидко змінити режим роботи, це зробити можна однією рукою.

Фен Coifin Corto KA6R укомплектований двома насадками - концентраторами, за допомогою яких можна швидко надати волоссю прикореневій обсяг і потрібну форму. Щоб ваші рухи під час роботи були максимально вільними, фен має довгий гнучкий шнур живлення.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Фен, волосся, Coifin, Corto, KA6R, Чорний