Інформація
Пошук

Кабель Hoco X42 Type-C довжина 1 метр Білий

Виробник: Hoco
Код товару: 7371

Скорочений опис


USB-шнур Hoco X42 USB Type-C Cable 2.4AМодель відноситься до категорії шнури зарядні, синхро-зарядні. Він чудово підходить для телефонів, коли необхідно підключити мобільний телефон або планшет і десктоп або ноутбук. Але... Читати далі...

Знайшли дешевше?
139.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


USB-шнур Hoco X42 USB Type-C Cable 2.4A
Модель відноситься до категорії шнури зарядні, синхро-зарядні. Він чудово підходить для телефонів, коли необхідно підключити мобільний телефон або планшет і десктоп або ноутбук. Але це не означає, що ви не зможете підключити провід до іншої техніки, при наявності відповідних слотів з цим не виникне проблем. Крім того, він практично незамінний при зарядці акумулятора.
Від особливостей коннектора залежить сумісність шнура з різною технікою, так що цю характеристику слід врахувати в процесі вибору аксесуара.
USB-провід Hoco X42 USB Type-C Cable 2.4A оснащений роз'ємами Type C, USB - Type C.
USB Type-C - штекер з симетричним розташуванням контактів, тому підключити його помилково неможливо. І це не єдина його перевага. Type-C провід забезпечує передачу інформації на швидкості до 10 Гб / с, і витримує потужні струми. Високоякісні дроти цього типу можна використовувати для зарядки не тільки портативних пристроїв, але і лептопів, якщо у них передбачена підтримка швидкої зарядки Power Delivery (PD). Так що не дивно, що USB Type-C поступово замінює на ринку коннектор Micro-USB.

Параметри дизайну і конструкції:

 Крім роз'єму, в числі особливостей конструкції відзначимо, що аксесуар відноситься до категорії кабелі плоскі. Довжина проводу - 1 м, так що гаджети можна зручно розмістити поруч в процесі комутації. 

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Кабель, Hoco, X42, Type-C, довжина, 1, метр, Білий