Інформація
Пошук

Навушники Onikuma K3 для ПК Чорний

Виробник: Onikuma
Код товару: 7702

Скорочений опис


ONIKUMA K3 - Ігрова гарнітура для ПКSTEREO SURROUND SOUND - 50-мм магнітний неодимовий драйвер, відмінна ізоляція від навколишнього шуму і акустичне позиціонування підвищують чутливість динаміка, забезпечують стереофоніч... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1254.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


ONIKUMA K3 - Ігрова гарнітура для ПК

STEREO SURROUND SOUND - 50-мм магнітний неодимовий драйвер, відмінна ізоляція від навколишнього шуму і акустичне позиціонування підвищують чутливість динаміка, забезпечують стереофонічний об'ємний звук з високою роздільною здатністю, кроки і всі спеціальні звукові ефекти протягом всієї гри.

КОМФОРТНА ІГРОВА СЕСІЯ - Унікальна регульована пов'язка на голову з трьох частин підійде всім гравцям в будь-якому віці. Оновлена ??піна з ефектом пам'яті навколо кожної амбушюри забезпечує комфорт при носінні і дозволяє проводити багатогодинні ігри.

ГНУЧКИЙ І МІЦНИЙ Кабель - Високоміцний плетений 3,5-мм кабель належної довжини в 4,9 дюйма особливо підходить для PS4, контролера Xbox One і мобільного телефону. Включений додатковий адаптер 1 на 2 в 4,9 дюйма, який може гнучко застосовуватися для більшої кількості обладнання.

ЧИСТА ЗВ'ЯЗОК - Всеспрямований мікрофон преміум-класу з технологією шумозаглушення може підняти ваш голос на 360 градусів. Без будь-якого зовнішнього шуму, ідеально підходить для спілкування з іншими гравцями.

Мультиплатформенна сумісність ONIKUMA K3 сумісний з ПК, Xbox One, PS4, Switch, Wii U і мобільними пристроями з одним стерео роз'ємом 3,5 мм (4-полюсний).

У комплект входить кабель для ПК з двома 3,5-мм навушниками і мікрофонними штекерами, так що це єдина гарнітура, яка вам потрібна як для ПК, так і для ігрових приставок.

Специфікація:

Модель: ONIKUMA K3
Імпеданс: 32 Ом
Діаметр драйвера: 50 мм
Чутливість: 105 ± 3 дБ
Імпеданс: 32Ом
Діапазон частот: 20 ~ 20000 Гц
Робоча напруга світлодіода: DC5V +/- 5%
Інтерфейс гарнітури: USB (підключіть роз'єм USB, індикатор LED включений, вимкніть для відключення) + 3,5 мм стерео аудіо і мікрофонний роз'єм
Довжина кабелю: прибл. 2,2 м / 7,22 фута
Розмір MIC MIC: 6,0x2,7 мм
Чутливість мікрофона: -42 ± 3 дБ
Імпеданс мікрофона: 2,2 кОм
Штекер: 3,5 мм (стандарт CTIA)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Навушники, Onikuma, K3, ПК, Чорний