Інформація
Пошук

Цифровий T2 тюнер UKC HD-0967 з підтримкою WiFi Чорний

Виробник: UKC
Код товару: 7720

Скорочений опис


Приставка тюнер T2 UKC T2-0967 - ефірна цифрова Т2 приставка, призначена для прийому відкритих каналів цифрового мовлення, в тому числі і високої чіткості.Тюнер поєднує в собі функції Т2 приймача, медіа програвача і IPTV... Читати далі...

Знайшли дешевше?
622.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Приставка тюнер T2 UKC T2-0967 - ефірна цифрова Т2 приставка, призначена для прийому відкритих каналів цифрового мовлення, в тому числі і високої чіткості.
Тюнер поєднує в собі функції Т2 приймача, медіа програвача і IPTV приставки. Тюнер відтворює з USB флешки аудіо та відео файли в якості FullHD, є можливість підключення до інтернету по Wi-Fi, вбудовані додатки IPTV, YouTube, Gmail, RSS новини, Megogo і Kino-Live. Т2 приставку UKC T2-0967 можна підключати до інтернету, вбудованого мережевого роз'єму і Wi-Fi модуля в приставці немає, але є можливість підключатися через USB - Wi-Fi адаптер.
Тюнер підтримує Wi-Fi адаптери на чіпах Mediatek MT7601. При підключенні до інтернету ресивер може виступати як IPTV приставка, плейлисти можна завантажувати з флешки - якщо ви завантажуєте плейлист, а потім запускаєте, то для оновлення списку каналів потрібно буде заново завантажити файл плейлиста - 1 раз на місяць. Можна завантажувати самооновлювані IPTV плейлисти за прямим посиланням, в цьому випадку канали будуть оновлюватися автоматично при кожному запуску плейлиста. Можна також додавати власні плейлисти розташовані на віддаленому сервері. На приставці також встановлено додаток Kino-Live - безкоштовний онлайн кінотеатр, з пошуком фільмів в інтернеті.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Цифровий, T2, тюнер, UKC, HD-0967, з, підтримкою, WiFi, Чорний