Інформація
Пошук

Фітнес браслет M6 Чорний

Виробник: Combibox
Код товару: 7724

Скорочений опис


Фітнес браслет М6Стильний аксесуар, який допоможе вам відстежувати вашу фізичну активність протягом дня. Одним дотиком пальця ви зможете дізнатися детальну інформацію про пройдену відстань, час, частоту серцевого ритму, ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
454.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Фітнес браслет М6

Стильний аксесуар, який допоможе вам відстежувати вашу фізичну активність протягом дня. Одним дотиком пальця ви зможете дізнатися детальну інформацію про пройдену відстань, час, частоту серцевого ритму, температуру тіла та багато інших корисних даних.

Фітнес-трекер M6 це чудовий вибір для людей з активним способом життя. Фітнес-браслет має універсальний дизайн, який підійде будь-якому поколінню. Браслет допомагає точніше розпізнавати та контролювати фізичні навантаження. Також фітнес-трекер може стежити за вашим сном та серцебиттям, показувати повідомлення зі смартфона.

Браслет комфортно сидить на руці, має ергономічну обтічну форму, нічого ніде не чіпляє, капсула тримається міцно. Фітнес браслет М6 - ваш функціональний та вірний супутник. Розширений захист, привабливий дизайн та додаткові опції вигідно виділяють пристрій у сегменті смарт-гаджетів.

Для повноцінної роботи зі смарт браслетом M6 на смартфон необхідно буде встановити додаток QR код на який знаходиться в інструкції. Фітнес браслет M6 оснащений 0,96-дюймами, сенсорним, кольоровим TFT-дисплеєм 160 x 80 пікселів.

Основні функції: Цілодобовий вимір серцевого ритму, Моніторинг сну, Лічильник калорій, Шагомір, Підрахунок пройденої відстані, Оповіщення та повідомлення із соціальних мереж (Facebook, Twitter, WhatsApp, Skype та ін.). Час, секундомір, дата.

Не плутати цей фітнес браслет з оригінальним фітнес браслетом від фірми XIAOMI MI BAND 6, цей браслет лише візуально на нього схожий, але зроблений з інших матеріалів, не відповідає заявленим характеристикам у порівнянні з оригіналом, працює з іншим додатком на смартфоні.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Фітнес, браслет, M6, Чорний