Інформація
Пошук

Навушники для ПК Onikuma K8 Чорний

Виробник: Onikuma
Код товару: 7967

Скорочений опис


Навушники Onikuma K8 RGBМодель представляє з себе зручні ігрові навушники з якісним стереозвуком, мікрофоном з функцією шумозаглушення і міцним 2-х метровим приводом. При підключенні кабелю в USB-порт комп'ютера на зовні... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1156.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Навушники Onikuma K8 RGB

Модель представляє з себе зручні ігрові навушники з якісним стереозвуком, мікрофоном з функцією шумозаглушення і міцним 2-х метровим приводом. При підключенні кабелю в USB-порт комп'ютера на зовнішній стороні кожного навушника з'являється кольорове зображення демона у вигляді морди розлюченого ведмедя.

Модель сумісна з PS4, PS4 Pro, смартфонами, планшетами, PSP, ноутбуками, ПК і Xbox One. Підійде не тільки геймерам, але і меломанам. На кабелі з міцної тканинної оплітці розташований пульт управління, який в разі потреби можна зачепити на одяг. З його допомогою ви зможете підвищувати і знижувати гучність, відключати мікрофон і підсвічування, що дуже зручно під час напруженої гри. 

Onikuma K8 оснащені високочутливим всеспрямованим мікрофоном. Завдяки цьому ви зможете використовувати навушники як Bluetooth-гарнітури. Функція шумозаглушення забезпечує чисту передачу голосу в груповому чаті без будь-яких перешкод і спотворень. Положення мікрофона регулюється в широкому діапазоні. У разі необхідності його можна прибрати вгору до оголовью і відключити.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Навушники, ПК, Onikuma, K8, Чорний