Інформація
Пошук

Відпарювач Scarlett SC-GS135S11 1400W Білий+Фіолет

Виробник: Scarlett
Код товару: 8103

Скорочений опис


Ручний відпарювач Scarlett SC-GS135S11Пристрій видаляє складки за лічені секунди, зберігаючи ваш одяг доглянутим і привабливим. Компактний відпарювач для одягу дозволить вам використовувати його в будь-якому місці. ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
629.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Ручний відпарювач Scarlett SC-GS135S11

Пристрій видаляє складки за лічені секунди, зберігаючи ваш одяг доглянутим і привабливим. Компактний відпарювач для одягу дозволить вам використовувати його в будь-якому місці. Міні дизайн ідеально підходить для будинку, бізнесу і подорожей, його легко переносити і зберігати в зручному для вас місці.

Портативний відпарювач важить всього 0.85 кг. Легка вага робить його ідеальним компаньйоном для подорожей. Підходить для всіх тканин одягу 60 мл води і нагрівання води за 30 секунд нададуть можливість використовувати Scarlett SC-GS135S11 на шторах, скатертинах і постільній білизні проти зморшок, для стерилізації, чищення і пом'якшення тканин. Підходить для високоякісної вовни, шовку, вишивки, перлів, блискіток, друку і навіть світлочутливих матеріалів.

Побутовий відпарювач з швидким нагріванням може вбити до 99,9% мікробів без використання агресивних хімікатів. Дитячі іграшки, плюшеві іграшки, матраци, штори, банні рушники можуть бути Відпарені з використанням високої температури для знищення кліщів і шкідливих бактерій.

Відпарювач Scarlett SC-GS135S11 на 1300 Вт для одягу виробляє потужний пар, що не розбризкує воду. Ідеально видаляє зморшки з сучасної ефективної форсунки. З шнуром живлення 1.6 м - не турбуйтеся про роботу пароварки дистанційно.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Відпарювач, Scarlett, SC-GS135S11, 1400W, Білий+Фіолет