Информация
Поиск

Индукционная плита Hilton HIC-151 Черный

Производитель: Hilton
Модель: 8359

Краткое описание


Настільна індукційна плита Hilton HIC-151Індукційна плита - це неоціненний помічник на маленькій кухні, дачі для приготування їжі. Даної моделі на розігрів конфорки час не потрібно, адже нагрівається не плита, а саме пос... Читать далее...

Нашли дешевле?
988.00грн.

  • Наличие: Нет в наличии 0


Настільна індукційна плита Hilton HIC-151

Індукційна плита - це неоціненний помічник на маленькій кухні, дачі для приготування їжі. Даної моделі на розігрів конфорки час не потрібно, адже нагрівається не плита, а саме посуд на ній. Привабливий дизайн пристрою, дозволяє вписатися в будь-який інтер'єр, а компактні розміри корпусу сприяють цьому.

Нагрівання посуду відбувається за рахунок використання електромагнітної індукції. Сама ж робоча поверхня переносить механічні дії і швидко остигає. Плита оснащується однією конфоркою і має потужність 1500 Вт. Конфорка володіє 8 температурними режимами і 8 рівнями потужності, що дозволяє проводити регулювання температури від 80 ° С до 240 ° С. Вбудована система безпеки не дозволяє включати конфорку без посуду, а також робить автоматичне відключення при знятті посуду. У пристрої використовується просте електронне управління зі світлодіодним дисплеєм. Є відстрочка старту на 1-24 години і таймер до 120 хвилин.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Индукционная, плита, Hilton, HIC-151, Черный