Інформація
Пошук

Навушники Hoco M1 Pro з роз'ємом Type-C Білий

Виробник: Hoco
Код товару: 8744

Скорочений опис


Вакуумні навушники Hoco M1 Pro Type-CНавушники безсумнівно сподобаються меломанам з високими стандартами якості та вимогами до звучання. Дана модель виконана в акуратному дизайні, забезпечує комфорт при тривалому викорис... Читати далі...

Знайшли дешевше?
343.00грн.

  • Наявність: В наявності 2


Вакуумні навушники Hoco M1 Pro Type-C
Навушники безсумнівно сподобаються меломанам з високими стандартами якості та вимогами до звучання. Дана модель виконана в акуратному дизайні, забезпечує комфорт при тривалому використанні, виділяється відтворенням низьких частот. Вушні елементи реалізовані в практичній формі, виготовлені з міцного пластику. Навушники мають ергономічну посадку та подарують своєму власникові незабутні відчуття від прослуховування улюбленої музики. Приємне на дотик, еластичне обплетення кабелю виготовлене з емальованого термопластичного каучуку, що визначає його збереження і тривалий термін експлуатації.
Пульт управління обладнань оснащений вбудованим мікрофоном, дозволяє регулювати гучність і управляти відтворенням, є підтримка відображення на смартфоні спливаючого вікна.
Довжина кабелю - 1,2 м.
Підключається гарнітура до смартфону через роз'єм Type-C. 

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Навушники, Hoco, M1, Pro, з, роз'ємом, Type-C, Білий