Інформація
Пошук

Електричний чайник Xiaomi Mi Electric Kettle Білий

Виробник: Xiaomi
Код товару: 8772

Скорочений опис


Електрочайник MIJia Electric KettleМодель прекрасно підійде для використання вдома або в офісі. Стильне виконання, висока якість матеріалів, надійність і функціональність роблять чайник незамінним побутовим приладом для ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
893.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Електрочайник MIJia Electric Kettle

Модель прекрасно підійде для використання вдома або в офісі. Стильне виконання, висока якість матеріалів, надійність і функціональність роблять чайник незамінним побутовим приладом для тих, хто любить і вміє насолоджуватися чаюванням.

Чайник MIJia Electric Kettle має подвійну конструкцію корпусу. Нержавіюча сталь AISI 304, яка використовувалася при виготовленні приладу, абсолютно безпечна для здоров'я, так як не виділяє шкідливих речовин при контакті з водою. Конструкція чайника передбачає повітряний прошарок між колбами. Завдяки цьому прилад здатний тривалий час зберігати температуру води. Щоб уникнути опіків кришка чайника, оснащена надійними підшипниками і спеціальним захисним механізмом, відкривається під кутом 30 градусів.

Обсягу в 1.5 літра буде досить, щоб заварити 7 чашок ароматного запашного напою. Потужний нагрівальний елемент чайника кип'ятить весь обсяг усього за 5 хвилин. Нагрівання води відбувається по всій площі завдяки дисковій конструкції нагрівального елементу. Якісний термостат і ТЕН від британської компанії STRIX. 

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Електричний, чайник, Xiaomi, Mi, Electric, Kettle, Білий