Інформація
Пошук

Портативна bluetooth колонка Hopestar T9 з радіо Червоний

Виробник: Hopestar
Код товару: 8926

Скорочений опис


Колонка Hopestar T9Компанія Hopestar спеціалізується на випуску портативних колонок випустила недорогу новинку, як завжди з неперевершеною якістю звуку - Безпровідну колонку Hopestar T9! Завдяки високій якості звуку, суп... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1278.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Колонка Hopestar T9

Компанія Hopestar спеціалізується на випуску портативних колонок випустила недорогу новинку, як завжди з неперевершеною якістю звуку - Безпровідну колонку Hopestar T9!
Завдяки високій якості звуку, супроводжуваному потужними басами в Hopestar T9, ви зможете насолоджуватися улюбленою музикою в будь-якому місці. Бездротова колонка Hopestar T9 має водонепроникний корпус. Ви зможете брати її на природу, без хвилювання за потрапляння вологи. Hopestar подарує вам потрібні емоції там, де потрібно - як в приміщенні, так і на вулиці, на вечірці у басейну або на шашлик на галявині, - а симпатична тканинна оббивка ефективно захистить динамік від бризок.
Завдяки наявності Bluetooth в Hopestar T9 ви зможете з'єднувати колонку з вашим смартфоном, ноутбуком і планшетом. Відмінною особливістю колонки Hopestar T9 є наявність вбудованого мікрофона. Ви зможете використовувати колонку для розмов (функція вільні руки) Connect: Створіть власну звукову систему, об'єднавши кілька колонок, що підтримують функцію Connect +, і таким чином розширивши свої акустичні відчуття. Connect + (бездротове з'єднання з іншими колонками, що підтримують цю функцію)
Колонка має вбудований акумулятор, також може відтворювати з USB флешок, з карт пам'яті Micro-SD, з AUX входу. Звучить Hopestar T9 просто чудово, всі частоти збалансовані, немає випирання баса або середини, музика звучить натурально і природно як задумано автором композиції.

Характеристики:
Потужність колонки 10 Вт.
У колонці 2 динаміка розміром 55 мм і з боків 2 пасивних випромінювача які надають впевнений і насичений бас.
Пасивні випромінювачі SUPER BASS: Чути баси, відчувати баси, бачити баси. Сприяння зовнішні пасивні випромінювачі показують всім, наскільки потужні ваші динаміки.
Розміри (ВxШxГ): 220 x 80 x 80 мм Вага: 590 г

Комплектація:
Bluetooth Колонка
Інструкція користувача
USB кабель
Упаковка.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Портативна, bluetooth, колонка, Hopestar, T9, з, радіо, Червоний