Інформація
Пошук

Цифровий T2 тюнер UKC HD-0968 з WiFi Чорний

Виробник: UKC
Код товару: 9323

Скорочений опис


Тюнер DVB-T2 UKC HD-0968Якщо ви хочете приймати та дивитися телепрограми у Full HD або SD якості, радимо вам купити цей тюнер. Ефірний цифровий ресівер обладнаний вбудованим рекордером відео і медіа плеєром. Також він мо... Читати далі...

Знайшли дешевше?
494.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Тюнер DVB-T2 UKC HD-0968

Якщо ви хочете приймати та дивитися телепрограми у Full HD або SD якості, радимо вам купити цей тюнер. Ефірний цифровий ресівер обладнаний вбудованим рекордером відео і медіа плеєром. Також він може відтворювати відео та аудіо файли з носіїв USB.
Цей тюнер відмінно взаємодіє з Wi-Fi через адаптер, який купується окремо. Усі необхідні роз'єми розташовані по периметру пластикового корпусу. З одного боку USB роз'єм, ззаду розташовані роз'єми для антени, HDMI, RSA (3 штуки) та для блоку живлення. На лицьовій – розташований дисплей, у режимі очікування працює, як годинник.
При увімкненні тюнера, відображається номер телеканалу або треку, що прослуховується. Також тут є кнопки управління.

Цифровий тюнер DVB-T2 0968 - може запам'ятати до 400 каналів, швидко їх перемикає та добре приймає, має дво-мовне меню (російське та українське), а також телегід з тижневою програмою передач.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Цифровий, T2, тюнер, UKC, HD-0968, з, WiFi, Чорний