Інформація
Пошук

Телефон Ergo B182 Black

Виробник: Ergo
Код товару: 10105

Скорочений опис


Кнопковий телефон ERGO B182Телефон має стильний і зручний дизайн без зайвих деталей, великі клавіші, легка конструкція — все це робить ERGO B182 надійним супутником у повсякденному житті. Корпус обтічної форми з вис... Читати далі...

Знайшли дешевше?
513.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Кнопковий телефон ERGO B182

Телефон має стильний і зручний дизайн без зайвих деталей, великі клавіші, легка конструкція — все це робить ERGO B182 надійним супутником у повсякденному житті.

Корпус обтічної форми з високоякісного пластику прекрасно лежить у руці, а клавіатура з великими цифрами та літерами вигідно доповнює функційний спектр пристрою.

ERGO B182 Black обладнаний зручним і зрозумілим меню, яскравим TFT - дисплеєм діагоналлю 1.77" і акумулятором ємністю 800 мА. Модель дає можливість прослуховувати FM - радіо, зберігати та відтворювати файли з карти пам'яті, робити фото та відео за допомогою VGA - камери.

Обсяг вбудованої пам'яті можна легко розширити, використовуючи карту microSD місткістю до 16 ГБ.

Завдяки двом слотам для SIM-карток, спілкуватися телефоном можна ще довше. Користувач може вибирати найбільш вигідні тарифи в різних операторів. Також ERGO B182 підтримує єдиний GSM стандарт 900/1800 МГц та інтернет 2G.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Телефон, Ergo, B182, Black