Інформація
Пошук

Міксер Grunhelm GRM660 з чашою 400W Білий

Виробник: Grunhelm
Код товару: 10419

Скорочений опис


Міксер Grunhelm GRM660Ефективна система змішуванняМіксер Grunhelm GRM660 являє собою унікальний прилад, який напевно сподобається кулінарам. Особливо він полегшить завдання тим, хто тільки починає свій шлях на кулінарном... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1710.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Міксер Grunhelm GRM660

Ефективна система змішування
Міксер Grunhelm GRM660 являє собою унікальний прилад, який напевно сподобається кулінарам. Особливо він полегшить завдання тим, хто тільки починає свій шлях на кулінарному терені і прагне максимально забезпечити себе потрібною технікою. Якщо для вас важливо поєднання ціни і функціональних можливостей, то конкурувати з даною моделлю просто неможливо!

Один прилад - два режими
Виробник вирішив піти особливим шляхом і забезпечити користувачеві максимум можливостей. Ручний міксер Grunhelm GRM660 можна використовувати в штатному режимі для змішування і збивання. Але в комплекті у вас є зручна підставка-стійка, а також чаша. Ви можете встановити міксер на цю конструкцію і отримати дуже зручну настільну модель. Вона відмінно підійде для збивання крему, замішування тіста. Ви отримуєте компактний і недорогий аналог крутого планетарного міксера.

Ефективність роботи
Потужності мотора в 400 Вт досить для ефективної роботи з будь-якими інгредієнтами. Grunhelm GRM660 має зручну систему зміни швидкостей. Ефективна система охолодження не дасть перегрітися мотору навіть при тривалій роботі.

Комфорт використання
При використанні в режимі настільного стаціонарного міксера, ви отримуєте можливість займатися іншими процесами, поки йде замішування тіста або збивається крем. Це те, чого так не вистачає, якщо ви працює ручним міксером. Уявіть, якщо вам потрібно готувати меренгу на цукровому сиропі. Потрібно одночасно працювати міксером і лити гарячий сироп в суміш. Це не тільки незручно, але й небезпечно. Тому без помічника не обійтися. Однак модель Grunhelm GRM660 забезпечить вам повну незалежність і високий комфорт на кухні. Насадки від'єднуються спеціальною кнопкою. Їх дуже легко мити, так як вони виготовлені з нержавіючої сталі.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Міксер, Grunhelm, GRM660, з, чашою, 400W, Білий