Інформація
Пошук

Планшет Teclast P20HD 4G Full HD Octa Core 4/64 GB Grey

Виробник: Teclast
Код товару: 11957

Скорочений опис


Планшет Teclast P20HD На сьогоднішній день планшет є практично у кожної людини. Він є відмінним помічником на роботі, навчанні, а так само допомагає провести час в дорозі. З його допомогою можна оволодіти масою інформаці... Читати далі...

Знайшли дешевше?
4680.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Планшет Teclast P20HD

На сьогоднішній день планшет є практично у кожної людини. Він є відмінним помічником на роботі, навчанні, а так само допомагає провести час в дорозі. З його допомогою можна оволодіти масою інформації. Серед планшетних комп'ютерів новинкою став десяти дюймовий Teclast P20HD.

Дизайн:

Прямокутний планшет має пластиковий корпус з металевою задньою частиною, він створений з мінімальними рамками. Його вага становить 540 гр. незважаючи на це планшет дуже тонкий, всього лише 7 мм. Виробником пропонується поки що тільки один варіант забарвлення - сірий. Планшет Teclast P20HD оснащений 10.1 дюймовий екраном. Яскраві і насичені кольори і висока чіткість дозволяє використовувати планшет навіть при яскравих сонячних променях. Всі зображення передаються в максимально хорошій якості. Екран покритий матеріалом, з якого легко видаляти забруднення, він має заокруглення на околицях за технологією 2.5D.

Продуктивність:

Працює пристрій на операційній системі Android 10.0. Восьми ядерний процесор UNISOC SC9863A дозволяє швидко справлятися гаджету одночасно з декількома завданнями, 4 Гб оперативної пам'яті так само добре в цьому допомагають. Об'єм вбудованої пам'яті - 64 ГБ. Є можливість розширення накопичувача за допомогою карти пам'яті до 128 Gb. Також в даній моделі реалізована технологія високо-швидкісного бездротового інтернету 4G.

Акумулятор:

Що стосується акумулятора, то Teclast P20HD має досить ємну батарею в 6000 мАг. Такого обсягу щільності АКБ буде досить для того, щоб інтенсивно використовувати планшет протягом усього дня.

Камера:

Так як планшети не застосовуються для створення фотографій, камера тут не супер потужна. Основна камера 5 МП і фронтальна 2 МП. Цього буде достатньо для того, щоб спілкуватися по відеозв'язку і зробити термінове фото, якість якого не принципово.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Планшет, Teclast, P20HD, 4G, Full, HD, Octa, Core, 4/64, GB, Grey