Інформація
Пошук

Power Bank Remax RPP-17 5000 mAh Синій

Виробник: Remax
Код товару: 12308

Скорочений опис


Power Bank Remax RPP-17 5000 mAhRemax RPP-17 - незвичайний і стильний портативний акумулятор, виконаний у формі комп'ютерної дискети. "Повер Банк" оснащений двома USB-портами: вихідний USB з силою струму 1.5А, для підклю... Читати далі...

Знайшли дешевше?
197.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Power Bank Remax RPP-17 5000 mAh

Remax RPP-17 - незвичайний і стильний портативний акумулятор, виконаний у формі комп'ютерної дискети. "Повер Банк" оснащений двома USB-портами: вихідний USB з силою струму 1.5А, для підключення зарядних пристроїв і входить micro USB, для перезарядки нього самого. Корпус пристрою виконаний з міцного і легкого АБС-пластика і металевої пластини, що виконує декоративну роль.

Основною перевагою портативної батареї Remax Power Bank Disk Series, що виділяють її серед безлічі аналогічних в даному ціновому сегменті і класі, можна відзначити унікальний і барвистий зовнішній вигляд, над яким добротно постаралися талановиті дизайнери компанії Remax. Power Bank від фірми Remax - це надійні і якісні автономні зарядні пристрої, котрі завоювали велику популярність по всій земній кулі, що продаються за доступною ціною.

Основні характеристики:
Бренд: Remax
Ємність акумулятора: 5000mAh
Кабель в комплекті: Micro USB
USB для зарядки: 1 USB

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Power, Bank, Remax, RPP-17, 5000, mAh, Синій