Інформація
Пошук

Колонки комп'ютерні Kisonli L-1010 Чорний

Виробник: Kisonli
Код товару: 10332

Скорочений опис


Колонки Kisonli L-1010Комп'ютерні портативні колонки – відмінне рішення для кожного, кому важливо заощадити робочий простір, отримавши якісний та чистий звук. Ця стильна модель стереоколонок із глянсовим покриттям відмін... Читати далі...

Знайшли дешевше?
235.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Колонки Kisonli L-1010

Комп'ютерні портативні колонки – відмінне рішення для кожного, кому важливо заощадити робочий простір, отримавши якісний та чистий звук. Ця стильна модель стереоколонок із глянсовим покриттям відмінно підходить як для прослуховування музики, так і для перегляду фільмів. Пристрій особливо стане в нагоді власникам ноутбуків, вбудовані динаміки яких не здатні видати достатню потужність і гучність.

Нові технології у виробництві комплектуючих дозволили досягти гарного рівня гучності та чистоти звучання, зберігши при цьому невеликий розмір комп'ютерних колонок 2.0. З джерелом звуку вони з'єднуються за допомогою кабелю з роз'ємом Jack 3.5 мм. Живлення походить від USB - більше зайвих проводів. Улюблена музика у гучному звучанні тепер завжди буде з вами. Акустична система легко поміститься у сумці з ноутбуком. Довжина кабелю дозволяє підключити колонки до роз'ємів на задній панелі персонального комп'ютера. Регулятор гучності на пристрої дозволяє збільшувати або зменшувати гучність музики без коригування в операційній системі.

Характеристики:

Акустична система: 2.0.
Вихідна потужність: 6 Вт.
Розмір динаміків: 2" широкосмугові.
Частотний діапазон: 80 - 20 000 ГГц.
Опір: 4 Ом.
Відношення сигнал/шум: 58 дБ.
Живлення: від USB.
Підключення до джерела звуку: 3,5 мм Jack.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Колонки, комп'ютерні, Kisonli, L-1010, Чорний