Інформація
Пошук

Ваги підлогові Xiaomi Mi Smart Scale 2 Білий

Виробник: Xiaomi
Код товару: 13390

Скорочений опис


Розумні ваги підлогові Mi Smart Scale 2Mi Smart Scale 2 виконані в елегантному лаконічному стилі. Їх поверхня з гладкого та міцного загартованого скла має заокруглені кути та грані, оброблені спеціальним чином для захист... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1052.00грн.

  • Наявність: В наявності 1


Розумні ваги підлогові Mi Smart Scale 2

Mi Smart Scale 2 виконані в елегантному лаконічному стилі. Їх поверхня з гладкого та міцного загартованого скла має заокруглені кути та грані, оброблені спеціальним чином для захисту від сколів та тріщин. Ваги оснащені прихованим LED-дисплеєм, на якому чітко видно дані зважування.

Розумні ваги підлоги Mi Smart Scale 2 допоможуть вам відслідковувати найменші зміни вашої ваги. Ваги оснащені високоточним датчиком, який одразу визначить зміну маси тіла навіть на 50 г. Випита склянка води або з'їдений фрукт не залишаться непоміченими. Mi Smart розуміє, що навіть незначні зміни можуть мати велике значення.

На основі точних вимірювань маси тіла та особливостей вашого організму ви зможете визначити індекс маси тіла (ІМТ) у мобільному додатку Mi Fit.

Додаток Mi Fit фіксує всі зміни та визначає ефективність кожного тренування. Виходячи з персонального ІМТ, програма може навіть скласти програму тренувань або запропонувати збалансовану дієту. Результати кожного зважування зберігаються у додатку та перетворюються на графіки для полегшення сприйняття інформації про зміни.

Визначте зусилля, які потрібні для підтримки рівноваги тіла. Для цього станьте на ваги однією ногою і закрийте очі. Висока балансувальна здатність знижує ризик випадкових травм та показує рівень вашого контролю над тілом.

Mi Smart Scale 2 автоматично зчитує параметри тіла та визначає користувача. Підлогові ваги запам'ятовують і впізнають до 16 користувачів. У гостьовому режимі ваги роблять зважування, але не зберігають отримані показники пам'яті.

За допомогою розумного алгоритму ваги допоможуть вам визначити вагу вашої дитини. Спочатку станьте на ваги самі, а потім з дитиною на руках. Ваги з високою точністю визначать різницю. Використовуючи алгоритм, можна зважувати домашніх тварин або будь-які предмети (у межах допустимих показників).

BLUETOOTH 5.0
У Mi Smart Scale 2 встановлений сучасний модуль Bluetooth 5.0, який забезпечує стабільне з'єднання та швидку передачу даних із мінімальним використанням енергії.

Характеристики:
Тип вагів: ??Електронні
Призначення: Діагностичні
Максимальна вага: 150 кг
Ціна поділу: 50 г
Кількість користувачів: (функція пам'яті) 16
Функції: Smart-управління, Автовключення, Автовимкнення, Ідентифікація користувача
Додаткові функції: Функція контролю за вагою
Діагностика: Розрахунок індексу маси тіла
Елементи живлення: 3 х 1.5 В AAА
Матеріал: Скло

Додатково:
Регулювання яскравості світлодіодів залежно від освітлення
Зберігання до 800 вимірів без синхронізації з додатком
Сумісні пристрої: - iOS пристрої: iPhone 4s / 5 / 5c / 5s / 6 / 6 Plus, iOS 7.0 і вище, Android пристрої: всі пристрої на платформі Android 4.4 та новіші (інші версії тільки за наявності модуля Bluetooth 4.0)
Синхронізація з пристроєм iOS та Android
Габарити 30 x 30 x 2.82 см
Вага 1.9 кг
Колір білий
Країна виробник Китай

Комплектація:

Підлогові ваги
Інструкція
Гарантійний талон

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Ваги, підлогові, Xiaomi, Mi, Smart, Scale, 2, Білий