Інформація
Пошук

Електрична запальничка 811 Сріблястий

Виробник: Combibox
Код товару: 10411

Скорочений опис


Електрична запальничка 811Lighter 811 з логотипом BMW – це багатофункціональний пристрій, який є незамінним аксесуаром для курців. При цьому модель відрізняється своєю безпекою. Жодного відкритого вогню немає – прикурюва... Читати далі...

Знайшли дешевше?
358.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Електрична запальничка 811

Lighter 811 з логотипом BMW – це багатофункціональний пристрій, який є незамінним аксесуаром для курців. При цьому модель відрізняється своєю безпекою. Жодного відкритого вогню немає – прикурювання відбувається за допомогою нагрівання спіралі. Модель можна використовувати як зручний брелок. Одна з основних переваг електронної запальнички – наявність світлодіодного підсвічування. Таким чином, ви зможете прикурити навіть у темряві. Модель відрізняється досить значним періодом автономної роботи (до 100 запалювань). При необхідності її можна зарядити від будь-якого приладу за допомогою стандартного USB-роз'єму. Оскільки вогонь відсутній, пристрій можна використовувати в будь-яких погодних умовах (включаючи вітер та дощ).

Якщо ви постійно втрачаєте запальничку або забуваєте взяти з собою сірники, то USB-запальничка-брелок Lighter 811 – це незамінний аксесуар для вас.

Характеристики:

Тип: запальничка-брелок;
Матеріал: метал;
Режим роботи: до 100 запалювань;
Логотип: BMW;
Підзарядка: за допомогою USB;
Комплектація:
Запальничка-брелок;
USB кабель.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Електрична, запальничка, 811, Сріблястий