Інформація
Пошук

Електрична Піч Ergo TO 980 Чорний + Сірий

Виробник: Ergo
Код товару: 13460

Скорочений опис


Електрична Піч Ergo TO 980СТИЛЬНО І ЗРУЧНОЕлектропіч ERGO ТО 980 – надійна техніка для дому чи квартири. Завдяки невеликим габаритам 358х550х347 і об'єму камери в 46 л, піч займає не багато місця, але при цьому в ні... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3300.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Електрична Піч Ergo TO 980

СТИЛЬНО І ЗРУЧНО
Електропіч ERGO ТО 980 – надійна техніка для дому чи квартири. Завдяки невеликим габаритам 358х550х347 і об'єму камери в 46 л, піч займає не багато місця, але при цьому в ній можна готувати страви для всієї родини.

Чорний металевий корпус, зрозуміле механічне управління, скляна передня панель та зручна пластикова ручка – все це не тільки якісно, ??але й стильно, тому модель підійде до інтер'єру будь-якої кухні.

ГОТУВАТИ ЛЕГКО, ГОТУВАТИ ПРОСТО
Піч ERGO ТО 980 має 5 режимів нагрівання та функцію гриля. Техніка працює у температурному діапазоні 90-230 градусів C. Завдяки функції конвекції тепло всередині камери розподіляється рівномірно, що гарантує відмінне приготування будь-яких страв.

За допомогою цієї моделі ви легко і просто запечете м'ясо, рибу, птицю чи овочі, порадуєте рідних ароматною випічкою, а наявність рожна дозволить приготувати шашлик або курку-гриль у домашніх умовах.

ПРАКТИЧНА І ФУНКЦІОНАЛЬНА ТЕХНІКА
Електропіч укомплектована піддоном, гратами для гриля, рожном, тримачем, лотком для збору крихт та жиру.

Велике оглядове вікно з подвійним склом і функція підсвічування дозволяють контролювати рівень готовності продуктів, а функція таймера – запрограмувати потрібний час для готування і займатися своїми справами.

ГІГІЄНІЧНІСТЬ І БЕЗПЕКА
Стінки камери та піддон мають антипригарне покриття. Завдяки цьому їжа не пригоряє, жир і бруд не осідають на внутрішній поверхні духовки, а значить, пекти легко і просто очистити.

Крім цього, використання ERGO ТО 980 є безпечним. Відсутність відкритого вогню та надійна термоізоляція корпусу знижують пожежну небезпеку, а також дозволяють встановити техніку на кухонному столі або полиці.


Внутрішній об'єм, л - 46
Потужність, Вт - 2000
Регулювання температури, градусів С-90 - 230
Режими нагріву - 5
Кількість ТЕНів - 4
Матеріал ТЕНів - нержавіюча сталь
Гриль - Є
Конвекція – Є

Особливості:
Внутрішнє підсвічування; Таймер
Таймер – до 90 хв

Додаткові характеристики:
Антипригарне покриття
Хромовані грати для гриля

Фізичні параметри:
Матеріал корпусу - метал
Розміри, см – 35.8 х 55 х 34.7
Вага, кг – 10
Основний колір – Чорний

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Електрична, Піч, Ergo, TO, 980, Чорний, +, Сірий