Інформація
Пошук

Клей E-8000 15 ml Прозорий

Виробник: Combibox
Код товару: 13667

Скорочений опис


Клей герметик E8000 15млДаний клей використовується сервісними центрами та майстернями при ремонті мобільних телефонів, комп'ютерної техніки, проклеювання рамок тачскринів, кнопок тощо.Колір: прозорийТвердість: 80AНомер ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
223.00грн.

  • Наявність: В наявності 1


Клей герметик E8000 15мл

Даний клей використовується сервісними центрами та майстернями при ремонті мобільних телефонів, комп'ютерної техніки, проклеювання рамок тачскринів, кнопок тощо.

Колір: прозорий
Твердість: 80A
Номер моделі: Е-8000

Інструкція та як користуватися клеєм:
Поверхня має бути чистою, сухою та знежиреною. Проколіть ущільнення в горловині трубки за допомогою вказівника на ковпачку. Перед використанням перевірте на невеликій поверхні. Найкраще використовувати при діапазоні температур від 21 до 30 градусів Цельсія. Час затвердіння збільшується за більш низьких температур. Для забезпечення максимальної міцності зв'язку необхідно від 24 до 48 годин. Для з'єднання гладких поверхонь нанесіть тонкий шар на кожну поверхню. Зачекайте 2-5 хвилин і притисніть поверхні один до одного. Сфера застосування: деревина, метал, скло, скловолокно, кераміка, бамбук, тканина, шкіра, ПЕ, ПП, ПВХ, ABS, нейлон, електроніка, пластмаса, гума, тканинні волокна, прикраси, папір.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Клей, E-8000, 15, ml, Прозорий