Інформація
Пошук

Фен для волосся Vitek VT-8223 1000W Білий

Виробник: Vitek
Код товару: 13704

Скорочений опис


Фен для волосся Vitek VT-8223 Швидко висушити волосся і надати йому необхідного об'єму ви можете за допомогою зручного фена бренду VITEK. Різні насадки, висока потужність, зручна форма і розміри, яскравий дизайн і просто... Читати далі...

Знайшли дешевше?
726.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Фен для волосся Vitek VT-8223

Швидко висушити волосся і надати йому необхідного об'єму ви можете за допомогою зручного фена бренду VITEK. Різні насадки, висока потужність, зручна форма і розміри, яскравий дизайн і простота управління забезпечують максимально комфортні умови при створенні будь-якої зачіски.

Характеристики:

Потужність, Вт 1000

Кількість швидкостей 2

Кількість температурних режимів 2

Насадки Концентратор

Функції Захист від перегріву

Особливості 
Ексклюзивний дизайн
Петля для підвішування
Довжина кабелю, м 1.8
Колір Білий

Фени VITEK настільки різноманітні, що кожен покупець легко підбере для себе свою модель. Моделі відрізняються технічними параметрами, різноманітністю теплових режимів і наявністю додаткових функцій.

Кожен прилад модельної лінійки VITEK - це зручна техніка для щоденного використання. Фени працюють у декількох теплових і швидкісних режимах, що дозволяє створити будь-яку зачіску, зафіксувавши її холодним повітрям. Вони доповнюються насадками, розширюючи можливості користувачів. Наприклад, усі представлені моделі оснащуються насадкою-концентратором, яка дозволить надавати об'єм біля коріння при створенні будь-якої зачіски.

Фени VITEK максимально зручні у використанні. Усі елементи управління знаходяться в зручному місці на рукоятці пристрою. Тому одним рухом пальця ви можете змінити температурний або швидкісний режим роботи, не відриваючись від процесу сушіння і укладання.

Фени VITEK абсолютно безпечні. Вони не завдають шкоди волоссю навіть при частому використанні. Це забезпечується вбудованою функцією іонізації, яка запобігає пересушуванню волосся, зберігаючи його натуральний блиск і початкову силу.

Незалежно від моделі, будь-який фен для сушки й укладки волосся VITEK зручний і тим, що оснащений довгим кабелем живлення. Саме це виключає скутість рухів при створенні зачіски і не вимагає постійного знаходження в безпосередній близькості до розетки.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Фен, волосся, Vitek, VT-8223, 1000W, Білий