Інформація
Пошук

Саундбар Hisense HS205 Чорний

Виробник: Hisense
Код товару: 13720

Скорочений опис


Саундбар Hisense HS205 (6745795)Тип: СаундбарКількість каналів: 2.0Вихідна потужність (RMS): 60 ВтІнтерфейси: Bluetooth, USB, HDMI, AUX (3.5 мм), оптичний вхідЗавдяки двом вбудованим динамікам із повним діапазоном 60 Вт ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2999.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Саундбар Hisense HS205 (6745795)

Тип: Саундбар
Кількість каналів: 2.0
Вихідна потужність (RMS): 60 Вт
Інтерфейси: Bluetooth, USB, HDMI, AUX (3.5 мм), оптичний вхід

Завдяки двом вбудованим динамікам із повним діапазоном 60 Вт і компактному дизайну саундбар Hisense миттєво покращує звучання та чудово підходить для підключення до домашніх телевізорів.

Оснащений виходом HDMI (ARC) саундбар Hisense може підключатися до ваших телевізорів за допомогою єдиного HDMI-кабелю або бездротово через Bluetooth — для керування знадобиться один пульт. Ви з легкістю досягнете кращого звучання телевізора за лічені секунди.

Саундбар Hisense містить технологію Bluetooth, що забезпечує простоту з’єднання зі смарт-пристроями. Слухайте музику з вашого телефона, планшета чи ноутбука.

Зважаючи на різницю вимог до звуку в різних сценах, ми розробили низку засобів, як-от режими «Movie» (Фільм), «Music» (Музика) і «News» (Новини), які дуже легко переключати.

Характеристики:

Кількість акустичних каналів 2.0
Особливі властивості Управління через смартфон
Розміри 950 x 60 x 62
Колір Black
Гарантія 12 місяців

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Саундбар, Hisense, HS205, Чорний