Інформація
Пошук

Електричний чайник Gorenje K17GE Cірий

Виробник: Gorenje
Код товару: 13868

Скорочений опис


Електрочайник Gorenje K17GEМодель створена командою спеціалістів своєї справи: бренд став батьком багатьох моделей побутової техніки, яка вдало вписується в сучасний інтер'єр, даруючи власнику не лише високу функціональн... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1160.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Електрочайник Gorenje K17GE

Модель створена командою спеціалістів своєї справи: бренд став батьком багатьох моделей побутової техніки, яка вдало вписується в сучасний інтер'єр, даруючи власнику не лише високу функціональність, а й чудовий декор для кухні. Наприклад, корпус цієї моделі виготовлений із загартованого прозорого скла. Коли ви активуєте нагрівання, включається світлодіодне індикаційне підсвічування, яке виглядає просто чудово.

Запобіжні механізми стали основою забезпечення безпечного функціонування будь-якої техніки. Особливо якщо йдеться про ту, яка працює з високою температурою. У цій конфігурації встановлено контролер Strix. Ця мікросхема відповідає за те, щоб чайник встигав вчасно відключатися. Це станеться або, коли він досягне точки кипіння, або, коли ви спробуєте включити його без води.

Поворотна підставка для розміщення на ній має первісну функцію, основою якої стало забезпечення техніки електрикою. При цьому вона також допоможе впорядкувати простір біля даного приладу. Для цього всередині підставки є ніша, куди можна розмістити кабель.

Носик оснащений фільтром, який потрібен для того, щоб при наливанні відфільтровувати частинки накипу. Це дуже важливо, т.к. вони здатні дуже сильно зіпсувати смак напою. Фільтр виймається, щоб ви могли його почистити. Після цього можна повернути на місце.

Механізм відкриття кришки не передбачає прямого контакту з цією частиною конструкції. Вам достатньо натиснути кнопку, після чого та підніме кришку до прямого кута. Наповнити чайник або вилити воду буде дуже просто, адже заливний отвір більше, ніж у носику.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Електричний, чайник, Gorenje, K17GE, Cірий