Інформація
Пошук

Телефон Ergo R181 Black

Виробник: Ergo
Код товару: 13974

Скорочений опис


Телефон ERGO R181ПРОСТОТА І НАДІЙНІСТЬМобільний телефон ERGO R181 відмінно підійде людям, які цінують простоту та надійність. Зрозуміле екранне меню з великим шрифтом, а також розбірливі кнопки роблять модель особливо зр... Читати далі...

Знайшли дешевше?
620.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Телефон ERGO R181

ПРОСТОТА І НАДІЙНІСТЬ
Мобільний телефон ERGO R181 відмінно підійде людям, які цінують простоту та надійність. Зрозуміле екранне меню з великим шрифтом, а також розбірливі кнопки роблять модель особливо зручною.

Телефон оснащений клавішею SOS, яка дає змогу зберегти кілька номерів, що найбільш використовуються. У разі потреби за допомогою одного натискання на них можна надіслати заздалегідь підготовлене текстове повідомлення.

ВЕСЬ НЕОБХІДНИЙ ФУНКЦІОНАЛ
Телефон ERGO R181 оснащений необхідним функціоналом: яскравим TFT-дисплеєм діагоналлю 1,77", VGA-камерою, а також акумулятором ємністю 1000 мА.

Модель дає можливість прослуховувати FM-радіо, зберігати та відтворювати файли, передавати їх через Bluetooth. Об'єм вбудованої пам'яті можна легко розширити, використовуючи картку microSD ємністю до 32 Гб.

ДВІ СІМ-КАРТИ ДЛЯ ВИГІДНОГО СПІЛКУВАННЯ
Завдяки двом слотам для SIM-карт, можна скористатися послугами кількох мобільних операторів, вибираючи найвигідніші тарифи для дзвінків, а єдиний GSM стандарт 900/1800 МГц та інтернет 2G дають можливість залишатися на зв'язку у будь-якій точці світу.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Телефон, Ergo, R181, Black