Інформація
Пошук

Смарт годинник Smart Baby Watch Q90 з GPS Синій

Виробник: Combibox
Код товару: 5922

Скорочений опис


Дитячий годинник-телефон Q90 з GPSМодель виділяється своїм яскравим дизайном і вдосконаленим функціоналом. За допомогою цього годинника, батьки завжди будуть знати, де знаходиться їхня дитина, як з ним спілкуються на зан... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1640.00грн.

  • Наявність: В наявності 1


Дитячий годинник-телефон Q90 з GPS

Модель виділяється своїм яскравим дизайном і вдосконаленим функціоналом. За допомогою цього годинника, батьки завжди будуть знати, де знаходиться їхня дитина, як з ним спілкуються на заняттях, а також зможуть в будь-який час зателефонувати запитати як справи, але це ще не все. Основна причина, за що дітям полюбився годинник Q90 - великий кольоровий сенсорний екран, міні копія батьківських смартфонів. А також вбудований wifi, для більш точного визначення місця розташування безпосередньо в будівлі. І безумовно, дитячий годинник з GPS Q90 - це модний і корисний гаджет для дітей.

Корпус виконаний з якісного прогумованого пластика. В розумному годиннику Q90 розташування визначається за коштами відразу трьох пристроїв:
- GPS трекер по супутнику
- LBS розташування по стільникових вишках
- WiFI модуль по сигналу

WiFI Вбудований телефон має записну книжку на 10 номерів, а також 3 номери SOS. Модель Q90, як у інших моделей, має функцію прослуховування. Ви можете прослуховувати оточення дитини, при цьому дитина про це знати не буде. Прослушка працює за принципом включення мікрофона, динамік при цьому відключається, а всі кнопки на годиннику і сам дисплей блокується. Ви можете встановити для дитини допустимий радіус на карті - віртуальний геозабор. При виході дитини з цього радіусу ви отримаєте повідомлення на свій смартфон.
Дитячий годинники Q90 мають вбудований датчик зняття з руки і датчик батареї. Якщо дитина зніме годинник, ви тут же отримаєте повідомлення про це. Також ви завжди можете подивитися поточний заряд батареї. Одного заряду батареї при нормальному використанні в середньому вистачає на дві доби. Q90 мають вібро, годинник вібрують при вхідному виклику. Також ця модель має функції шагомера, пройденої відстані, відображення пройденого маршруту за день, будильник, режим "не турбувати", знайти годинник.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смарт, годинник, Smart, Baby, Watch, Q90, з, GPS, Синій