Інформація
Пошук

Монокуляр Bushnell 16*52 (66m/8000m) Чорний

Виробник: Combibox
Код товару: 10794

Скорочений опис


Монокуляр монокль 16x52 Bushnell із чохломМонокуляр 16х52 Bushnell є оптичним приладом для спостереження за віддаленими предметами, об'єктами живої природи, спортивними заходами та різними масовими видовищами. ідеально п... Читати далі...

Знайшли дешевше?
238.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Монокуляр монокль 16x52 Bushnell із чохлом

Монокуляр 16х52 Bushnell є оптичним приладом для спостереження за віддаленими предметами, об'єктами живої природи, спортивними заходами та різними масовими видовищами. ідеально підходить для спостережень на природі. Відмінна риса монокля - компактність, бризкозахисний корпус. Монокуляр має стильний та ергономічний дизайн.

Корпус монокуляра виготовлений з полімеру, тому він дуже легкий, але це не впливає на його характеристики міцності (полімер не поступається за міцністю навіть алюмінієвому сплаву). Є шнурок та чохол для зручності зберігання та перенесення. Монокль має діаметр об'єктива 52мм, подібну до світлосила і ширину поля зору. Ви залишитеся під враженням від якості оптики. І, як відомо, чим більше діаметр вихідної зіниці (тобто відношення кратності до діаметра лінз), тим вища яскравість, контрастність зображення. Є подвійне регульоване збільшення (зум).

Зорова труба має стильний ергономічний дизайн, компактний розмір не займе багато місця в кишені або рюкзаку. Буде гарним подарунком для туристів та рибалок.

Характеристики:
Кратність збільшення: 16-ти кратне
Діаметр невеликої лінзи: 15 мм
Діаметр великої лінзи: 40 мм
Діапазон робочих температур: -40+50!
Мінімальна дистанція фокусування: 5 м
У комплекті: тканина для протирання лінз та чохол для носіння.
Матеріал моноклю: пластик, гума
Габарити упаковки: 170 х 65 х 65
Розмір: 150 х 52
Вага: 280 г

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Монокуляр, Bushnell, 16*52, (66m/8000m), Чорний