Інформація
Пошук

Електрична піч Grunhelm GN50ARC з конвекцією 2200W Чорний

Виробник: Grunhelm
Код товару: 10445

Скорочений опис


Електрична піч Grunhelm GN50ARCЕлектрична піч з грилем - для нагрівання температури в якій вмонтовані спеціальні нагрівальні елементи (Тени), які розташовані, як правило, у верхній і нижній частинах печі. Наявність потов... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3854.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Електрична піч Grunhelm GN50ARC

Електрична піч з грилем - для нагрівання температури в якій вмонтовані спеціальні нагрівальні елементи (Тени), які розташовані, як правило, у верхній і нижній частинах печі. Наявність потовщених стінок знижує споживання електроенергії в процесі готування. Внутрішнє і зовнішнє виконання печі виконані з емальованої сталі. Вбудований таймер спростить процес приготування і вчасно сповістить вас про готовність вашого страви звуковим сигналом. Наявність спеціальних знімних ручок (рогача) для вилучення решітки для гриля і деки зробить ваш процес готування максимально комфортним. Електрична піч, завдяки своїм невеликим розмірам ідеально увільєтся в обстановку, де необхідно зберегти максимум простору, на невеликий за площею кухні міської квартири, або в заміському будинку.

Піч електрична GN50ARC маючи компактні розміри та велику місткість 50 л, духовка прекрасно справляється з усіма основними функціями: в ній можна пекти пироги, піцу, торти, кекс, запікати м'ясо, овочі, готувати печеню, а також розморожувати продукти.

Прогумовані ніжки забезпечують стійкість духовки.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Електрична, піч, Grunhelm, GN50ARC, з, конвекцією, 2200W, Чорний