Інформація
Пошук

Ручний міксер Grunhelm GRM618 Рожевий

Виробник: Grunhelm
Код товару: 9771

Скорочений опис


Міксер Grunhelm GRM618Якщо виникає необхідність добре збити яйця, вершки, замісити рідке тісто, то зовсім не обов'язково використовувати потужний кухонний комбайн. З дрібними проблемами з легкістю впорається компактний м... Читати далі...

Знайшли дешевше?
445.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Міксер Grunhelm GRM618

Якщо виникає необхідність добре збити яйця, вершки, замісити рідке тісто, то зовсім не обов'язково використовувати потужний кухонний комбайн. З дрібними проблемами з легкістю впорається компактний міксер погружного типу.

Grunhelm GRM618 - функціональний, надійний і продуктивний прилад, який стане незамінним помічником у Вашому кулінарному мистецтві! Завдяки своїй ергономічній конструкції і простому управлінню працювати з ним може навіть початківець кухар.

Міксер має потужність в 200 Вт і може працювати в 5-ти швидкісних режимах. Перша допоможе якісно змішати сухі інгредієнти, але п'ята з легкістю впорається з з'єднанням масла і цукру, вспінюванням вершків, білків, яєць та інших продуктів, що вимагають інтенсивного вспушіванія.

Корпус пристрою виконаний з високоміцного пластикового матеріалу. У комплектації передбачені вінчики для збивання і гаки для замісу тіста. Від'єднання насадок відбувається шляхом натискання на кнопку у відповідному напрямку.

Завдяки невеликій вазі (0.63 кг), ваша рука не буде сильно втомлюватися, та й сам процес принесе масу задоволення з гарантією кращого результату!

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Ручний, міксер, Grunhelm, GRM618, Рожевий