Інформація
Пошук

Акумулятор iEnergy BL-6F

Виробник: iEnergy
Код товару: 4886

Скорочений опис


Акумулятор iEnergy BL-6FМодель дозволяє повноцінно замінити оригінальний акумулятор без втрати його функціональних якостей. Акумулятори бренду iEnergy максимально адаптовані для застосування в обраних моделях смартфонів,... Читати далі...

Знайшли дешевше?
154.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Акумулятор iEnergy BL-6F

Модель дозволяє повноцінно замінити оригінальний акумулятор без втрати його функціональних якостей. Акумулятори бренду iEnergy максимально адаптовані для застосування в обраних моделях смартфонів, точно відповідають фізичним розмірам мобільних пристроїв і виробляються з дотриманням рекомендованих технологій. Більш низька, в порівнянні з оригіналом, вартість акумуляторів забезпечується застосуванням накопичувальних елементів меншою енергоємності.

Акумулятор забезпечує до 80% від заявленої потужності на протязі не менше 1 року експлуатації. Рекомендуємо не допускати повної розрядки батареї. Зарядку проводіть при тепловому режимі від + 15 ° C до +40 ° C. Дотримання правил експлуатації батареї забезпечить надійну і безперебійну роботу вашого мобільного телефону.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Акумулятор, iEnergy, BL-6F