Інформація
Пошук

Смартфон Samsung Galaxy A32 4/64GB Blue

Виробник: Samsung
Код товару: 9886

Скорочений опис


Смартфон Samsung Galaxy A32Приголомшливий екран і плавний перегляд контентуНасолоджуйтеся детальним зображенням на Super AMOLED 6.4 '' Infinity-U екрані з дозволом FHD + і яскравістю до 800 ніт, яке відмінно видно навіть... Читати далі...

Знайшли дешевше?
9039.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Смартфон Samsung Galaxy A32

Приголомшливий екран і плавний перегляд контенту
Насолоджуйтеся детальним зображенням на Super AMOLED 6.4 '' Infinity-U екрані з дозволом FHD + і яскравістю до 800 ніт, яке відмінно видно навіть при яскравому денному світлі. Функція захисту очей "Eye Comfort Shield" знижує рівень синього світіння, а понад плавна прокрутка забезпечує комфортний перегляд під час ігрового сеансу або скролінгу зображення на екрані.

Приголомшлива камера - чіткість в передачі деталей
Чотири AI камери Galaxy A32 піднімають рівень якості фото на нову висоту. Робіть понад чіткі знімки 64 мегапіксельну основну камеру. Розширте поле зору камери за допомогою надширококутної камери. Керуйте різкістю камери з датчиком глибини або зніміть деталі об'єкта зйомки за допомогою Макро камери.

Дивись на світ ширше
Знімай світ у всій повноті фарб за допомогою надширококутної камери 8 Мп. Об'єктив камери дозволяє фотографувати з кутом огляду 123 °, що аналогічно зору людини, завдяки чому у вас легко вийде передати всю красу панорамних знімків природи або міського пейзажу.

Макро-камера для зйомки найдрібніших деталей
Знімайте маленькі деталі крупним планом за допомогою 5 Мп Макро камери. Камера застосовує цифровий ефект "Боке" до ваших знімків, завдяки чому головний об'єкт зйомки ефектно відтіняє від предметів фону.

Зосередьтеся на головному об'єкті зйомки
5 Мп камера з датчиком глибини дозволяє регулювати рівень різкості як до, так і після зйомки. Покращена конструкція камери допоможе усунути небажані фонові шуми з ваших знімків, щоб вони виглядали більш професійними.

Чудові Селфі
Зробити класне Селфі стало набагато простіше. Фронтальна камера Galaxy A32 на 20 Мп гарантує яскраві та чіткі фотографії з високою роздільною здатністю. Оцініть чіткість деталей або красиве розмиття фону за допомогою ефекту "Боке", що перетворює ваші Селфі в яскраві шедеври.

2 дня роботи і підтримка швидкої зарядки
Ємний акумулятор 5000 мА * ч відмінно підходить для динамічного ритму життя - стрімінга, обміну фото і відео, ігор та іншого. Система управління живленням з використанням штучного інтелекту фіксує і аналізує ваші особливості використання смартфона і оптимізує його продуктивність для збільшення тривалості роботи на одному заряді. А підтримка швидкої зарядки 15 Вт дозволить швидко поповнити заряд і завжди залишатися на зв'язку.

Більше простору для ігор і розваг
Galaxy A32 оснащений швидким процесором і великим об'ємом пам'яті. Сучасний 8-ядерний процесор і оперативна пам'ять забезпечать плавну і ефективну роботу будь-яких ігор і додатків. Завантажуйте і зберігайте більше завдяки вбудованій пам'яті. А за допомогою microSD карти ви зможете зберігати ще більше контенту.

Додаток Game Booster - будь на крок попереду
Максимізує продуктивність свого Galaxy A32 в іграх за допомогою програми Game Booster. Зручний інтерфейс програми дозволяє легко контролювати весь ігровий процес. Game Booster забезпечує плавність графіки і більш природні рухи об'єктів в іграх. А за допомогою аналізу твоїх дій додаток оптимізує витрати акумулятора і прискорює завантаження ігор, щоб ти міг довше насолоджуватися ігровим процесом.

Надійна система захисту тепер доступна кожному
Абсолютна безпека даних з Samsung Knox. Багаторівнева система безпеки Samsung Knox захищає ваші особисті дані від вірусів і шкідливих атак як на апаратному, так і на програмному рівні.

Відбиток пальця - надійний захист вашого смартфона
Galaxy A32 оснащений високотехнологічною біометричної системою ідентифікації за відбитками пальців. А за допомогою функції з біометричної ідентифікацією доступу Samsung Pass ви зможете легко і швидко відкрити будь-який захищене додаток і залогінитися на веб-сайтах. Доступ до контенту отримаєте тільки ви.

Простий і зручний інтерфейс One UI
Оцініть плавність прокрутки і чудовий дизайн інтерфейсу One UI. Комфортний і інтуїтивно спосіб використання інтерфейсу оптимізований під смартфон дозволить вам сфокусуватися тільки на те, що вам важливо в даний момент. Персоналізуйте ваш смартфон за своїм смаком та уподобаннями, щоб зробити роботу з ним максимально комфортною.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, Samsung, Galaxy, A32, 4/64GB, Blue