Інформація
Пошук

Автомагнітола FZ 701TA 2 Din с GPS 1/16GB на Android 9.0 Чорний

Виробник: Combibox
Код товару: 1005

Скорочений опис


Автомагнітола FZ701TAЦя магнітола на ОС Android - це новітнє покоління розумних музичних пристроїв. Вона відповідає стандарту 2 Din і має сенсорний дисплей розміром 7 дюймів. У даній моделі в якості операційної сист... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3611.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Автомагнітола FZ701TA

Ця магнітола на ОС Android - це новітнє покоління розумних музичних пристроїв. Вона відповідає стандарту 2 Din і має сенсорний дисплей розміром 7 дюймів. У даній моделі в якості операційної системи встановлений Android 9.0, що істотно розширює її функціональність. Магнітола має Чотирьох ядерний процесор 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ внутрішнього накопичувача. У даній моделі реалізована можливість відтворення музики з USB Flash, карти пам'яті формату micro SD які можуть мати максимальний об'єм в 256 ГБ, а також за рахунок проводового з'єднання з телефоном через вхід AUX і бездротового через з'єднання bluetooth. Управління відбувається безпосередньо з кнопок управління на передній частині і з дистанційного пульта, який йде в комплекті.

Автомагнітола FZ 701TA має GPS модуль, ця опція дає можливість використовувати навігацію, також вона має можливість підключення камери, яку можна придбати додатково.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Автомагнітола, FZ, 701TA, 2, Din, GPS, 1/16GB, Android, 9.0, Чорний