Інформація
Пошук

Телефон Ergo F188 Play Red

Виробник: Ergo
Код товару: 43

Скорочений опис


Мобільний телефон Ergo F188 Play - відмінний засіб зв'язку для людей, які цінують простоту і надійність. Зрозуміле екранне меню з великим шрифтом, а також великі і розбірливі кнопки роблять модель особливо зручною. Телеф... Читати далі...

Знайшли дешевше?
315.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Мобільний телефон Ergo F188 Play - відмінний засіб зв'язку для людей, які цінують простоту і надійність. Зрозуміле екранне меню з великим шрифтом, а також великі і розбірливі кнопки роблять модель особливо зручною. Телефон має класичний дизайн зі звичним розташуванням кнопок, інтерфейсів і органів управління. Міцний, але легкий пластиковий корпус має два варіанти забарвлення - чорний або блакитний.

Гучний динамік і вбудована антена дають можливість прослуховувати FM-станції навіть без приєднання дротової гарнітури. Крім цього, модель ERGO F188 Play оснащена функцією ліхтарика і калькулятора. Також мобільний телефон надає власнику широкі мультимедійні можливості: аудіоплеєр і відеоплеєр, збереження і відтворення файлів з карт пам'яті, доступ в інтернет, фото і відео зйомка на VGA-камеру. Об'єм вбудованої пам'яті легко розширюється за допомогою карт micro SD ємністю до 32 Гб.

Ergo F188 Play здатний працювати багато годин поспіль без підзарядки, завдяки порівняно низькому енергоспоживанню і в той же час потужної акумуляторної батареї ємністю 1000 мАч. Крім простоти і надійності, користування телефоном Ergo F188 Play ще й вигідний, адже модель дозволяє взяти найкраще з тарифів двох різних операторів зв'язку. Це можливо завдяки подвійному слоту для micro SIM карт.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Телефон, Ergo, F188, Play, Red