Інформація
Пошук

Автомагнітола Hikity SU 9701 Android 8.1 GPS WiFi Чорний

Виробник: Hikity
Код товару: 4516

Скорочений опис


Автомагнітола Hikity SU 9701SU 9701 - це автомагнітола яка має виїзний 7 дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1024х600 пікселів і стандартний розмір 1 Din. У даній моделі встановлена ??операційна система Android 8.1 я... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3874.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Автомагнітола Hikity SU 9701

SU 9701 - це автомагнітола яка має виїзний 7 дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1024х600 пікселів і стандартний розмір 1 Din. У даній моделі встановлена ??операційна система Android 8.1 яка значно розширює функціональність автомобільної магнітоли, на борту встановлений 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ внутрішній накопичувач. У ній вбудований WiFi для бездротового підключення до мережі інтернет, таким чином користувач з легкістю зможе слухати інтернет радіо або дивитися контент на youtube або інших додатках які легко можна встановити. В автомагнітоли вже встановлені навігаційні карти "iGo Primo", при необхідності користувач самостійно зможе замінити на потрібну конкретно для нього навігацію, GPS модуль поставляється в комплекті. Кількість каналів 4 по 60W.

Як і безліч Сучасних автомагнітоли наша модель має Bluetooth для бездротового з'єднання з телефоном або смартфоном. Музика або відео файли відтворюються з USB Flash накопичувача з максимальним об'ємом до 32 ГБ. Слот для USB реалізований у вигляді дроту з USB входом, який можна вивести в зручне для користувача місце, наприклад в бардачок автомобіля. До автомагнітоли Hikity також можна підключити GPS модуль, Сабвуфер, підсилювач, виносний мікрофон або камеру заднього виду.

Комплектація:
Коробка
Автомагнітола Hikity
GPS Модуль
Фішки підключення
Шахта автомагнітоли
Ключ для шахти автомагнітоли
Інструкція на англійській мові.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Автомагнітола, Hikity, SU, 9701, Android, 8.1, GPS, WiFi, Чорний