Інформація
Пошук

Ліхтарик Bailong BL1103 Чорний

Виробник: Bailong
Код товару: 4547

Скорочений опис


Ліхтарик 1103 PoliceМодель з'явилась не так давно в Україні, але вже встигла зарекомендувати себе. Виконаний він в металевому корпусі, хоча в основному все електрошокові пристрої даного типу, призначені для самооборони, ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
296.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Ліхтарик 1103 Police
Модель з'явилась не так давно в Україні, але вже встигла зарекомендувати себе. Виконаний він в металевому корпусі, хоча в основному все електрошокові пристрої даного типу, призначені для самооборони, виконані з пластика.
Представляємо Вам нову модель цього року - 1103 Police, який може завдавати сильних ударів, але без будь-яких наслідків. Новий, дуже легкий виконаний з авіаційного сплаву, він готовий до будь-яких випробувань - падіння, удари, знаходження у вологому середовищі, тому Ви з легкістю зможете працювати з ним в будь-яку погоду, тому як ліхтар обмежує токопроводімость, навіть перебуваючи у вологому середовищі і 100% виконає всі свої завдання в найважчій ситуації. Відмінне застосування йому знайшли навіть поліцейські Китаю в боротьбі з преступныістю.

Тактичний ліхтар має ряд переваг:

САМООБОРОНА:
До 1000KV (1 мільйон вольт) вихід, гучний блискавичний звук при оглушені. Буде корисним у пізню нічну прогулянку, водіння автомобіля, походи, захист від собак і т. д.

Світлодіодний ліхтар:
Нормальна форма ліхтарика, може використовуватися як звичайний ліхтарик, так і необхідний аксесуар для активного відпочинку. Має акумуляторну батарею 18650 кВ. Зарядні шнури довжиною 40 дюймів для гнучкої зарядки, світлодіодний індикатор, червоне світло при зарядці, зазвичай потрібно 2 години для зарядки. Ударостійкий металевий корпус із застосуванням новітньої технології Super Touch, яка сама вибере найбільш ефективний спосіб впливу. Унікальний - дуже зручний в застосуванні. Призначений для будь-якого користувача! 
 

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Ліхтарик, Bailong, BL1103, Чорний