Інформація
Пошук

Клавіатура Genius Scorpion K215 Чорний

Виробник: Genius
Код товару: 1051

Скорочений опис


Клавіатура Genius Scorpion K215 (31310474105)Genius представила ігрову клавіатуру з підсвічуванням Genius Scorpion K215, що переливається. Пристрої серії поєднують у собі практичність та привабливий дизайн. Мультимедійні... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1081.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Клавіатура Genius Scorpion K215 (31310474105)

Genius представила ігрову клавіатуру з підсвічуванням Genius Scorpion K215, що переливається. Пристрої серії поєднують у собі практичність та привабливий дизайн. Мультимедійні клавіші забезпечують низький рівень шуму та чудові тактильні відчуття під час роботи. А 10 "гарячих" клавіш надають користувачеві швидкий доступ до мультимедійних функцій та Інтернет-навігації.

Клавіатура Genius Scorpion K215 стане чудовим доповненням до будь-якого сучасного комп'ютера та може стати надійним помічником в офісній роботі. Ретельно опрацьована конструкція клавіатури Genius Scorpion створена спеціально для просунутих ігроманів. Незабутнє враження справляє агресивний дизайн клавіатури, а підсвічування клавіш з трасуючими лініями викликає мимовільне бажання пограти м'язами. Ця повнорозмірна клавіатура стає досконалою зброєю в комп'ютерних баталіях, а гарячі клавіші значно спрощують управління медіа-файлами та інтернетом.

Крім того, конструкція клавіатури Genius Scorpion K215 дає можливість сховати під клавішами інтерфейсний кабель і вивести його праворуч або ліворуч, залежно від розташування Вашого ПК.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Клавіатура, Genius, Scorpion, K215, Чорний