Інформація
Пошук

Мікрофон комп'ютерний SVEN MK-500 Чорний

Виробник: Sven
Код товару: 1104

Скорочений опис


Мікрофон SVEN MK-500 для комп'ютераДана модель стане незамінним помічником на Вашому робочому столі у разі, якщо Ви спілкуєтеся через Інтернет за допомогою різних програм-месенджерів, берете участь у відеоконференціях, д... Читати далі...

Знайшли дешевше?
608.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Мікрофон SVEN MK-500 для комп'ютера
Дана модель стане незамінним помічником на Вашому робочому столі у разі, якщо Ви спілкуєтеся через Інтернет за допомогою різних програм-месенджерів, берете участь у відеоконференціях, дистанційно вивчаєте іноземні мови. Висока чутливість мікрофона гарантує якісний чіткий звук під час розмови зі співрозмовником, а також при запису голосу на ПК або ноутбук.
Пристрій дуже функціонально і просто у використанні. Гнучка ніжка, на якій встановлено мікрофонний капсуль, дозволяє змінювати положення мікрофона. Масивна основа забезпечує стійкість моделі. Управління дуже зручне: вмикати чи вимикати мікрофон можна за допомогою кнопки «On/Off», розташованої на його підставі, без додаткових дій на комп'ютері.
SVEN MK-500 виконаний у класичному чорному кольорі і має елегантний дизайн. Модель буде гармонійно виглядати поряд з будь-яким монітором ПК або ноутбуком.

Особливості:
Мікрофон настільний
Вимикач мікрофона
Гнучка підставка для повороту мікрофона під потрібним кутом
Обтяжені підстава для кращої стійкості

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Мікрофон, комп'ютерний, SVEN, MK-500, Чорний