Інформація
Пошук

Селфі палиця YUNTENG YT-1288 Bluetooth Чорний

Виробник: Yunteng
Код товару: 5097

Скорочений опис


Селфі палиця Monopod-штатив YT-1288Ця модель монопода оснащена Bluetooth кнопкою, за допомогою якої можна керувати пристроєм. Даний пульт, у разі необхідності, може бути відстебнутий від монопода, Вам не доведеться докуп... Читати далі...

Знайшли дешевше?
419.00грн.

  • Наявність: В наявності 5


Селфі палиця Monopod-штатив YT-1288

Ця модель монопода оснащена Bluetooth кнопкою, за допомогою якої можна керувати пристроєм. Даний пульт, у разі необхідності, може бути відстебнутий від монопода, Вам не доведеться докуповувати до нього батарейки, т.к. пульт оснащений вбудованим акумулятором! Дана палиця для селфі характеризуються низкою якісних характеристик: Висока якість складання Універсальний тримач, який можна використовувати як для смартфонів, так і для дзеркальних фотоапаратів та інших професійних пристроїв вагою до 2.5кг Максимальна довжина цілих 127см! Дзеркало для селфі – будьте впевнені у виборі правильного ракурсу! Прогумовані анатомічні рукоятки стануть продовженням ваших рук :) Можливість використовувати ціпок разом із тріподом - для цього в нижній частині штатива є спеціальний роз'єм! Рекомендуємо цю модель для всіх любителів екстремального спорту та якісних аксесуарів!

Технічні характеристики:
Тримач здатний зафіксувати мобільний пристрій із габаритною шириною від 54 до 88 мм.
Кріплення регулюється під кутом ±90°. Конструкція складається з 4 секцій.
Регульована довжина: 42,5 – 125 см
Колір чорний
Матеріал: метал, пластик
Вага: 235 г
Сумісні ОС: Android, iOS
Інтерфейс: Bluetooth
Тип живлення: Власний акумулятор
Розмір упаковки см: 50 x 7 x 5 см.

Монопод Yunteng YT 1288 - міцний, надійний, довговічний помічник для людей, що професійно займаються фото і відео зйомкою. Утримувач регулюється на 180 градусів, що дозволяє виставити ідеальний ракурс.

Переваги:
Особливо зручний у використанні
Стильний дизайн

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Селфі, палиця, YUNTENG, YT-1288, Bluetooth, Чорний